tracking

At fjerne rust fra værktøjer ved hjælp af WD‑40® rustfjerner

Rust dannes som en kemisk reaktion mellem jern og ilt. Hvis rusten ikke behandles, kan den ødelægge og skæmme det angrebne emne. I takt med korroderingen bliver mere og mere af metallet påvirket af rusten – det svækkes og kan til sidst ikke anvendes mere. Det er derfor vigtigt at fjerne rusten så hurtigt som muligt. WD-40 er en fremragende rustfjerner, der nedbryder forbindelsen mellem metallet og rusten.

Som det første sprøjter du WD-40 multi-anvendelses-produktet på emnet. Sørg for at anvende tilstrækkeligt af produktet til at væde området. Lad det sidde i 10 minutter. Brug herefter en stålbørste til at fjerne rusten fra emnet. Gentag derefter processen.

Sandpapir er også en effektiv rustfjerner, der kan anvendes til at fjerne eventuelt resterende rust. Der bør slet ikke sidde rust tilbage på emnet, da det blot vil bidrage til yderligere rust.

Anvend WD-40-multi-anvendelses-produktet, børste og sandpapir igen for at fjerne genstridig rust.

Når det er lykkedes at fjerne rusten på emnet, behandler du overfladen med WD-40, så emnet sikres mod yderligere korrosion – det er en effektiv barriere.

Du finder yderligere information om rustfjernere her:

https://wd40.com/videos/loosen-rust

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark