tracking

banner-superbikes-1920x385
Team-WD40-British-Superbikes1

Hold WD-40® britiske superbikes

GR Motosport Ltd blev dannet i 1995 fra sponsor / rytterforholdet mellem Tony Robinson og Brent Gladwin.

Holdet fødsel kom som den tidligere Championship vindende formel blev bragt til en for tidlig ende med en skade på Brent, som sluttede sin ridekarriere.

Det blev besluttet, at ekspertise og udstyr ikke skulle gå i spil og skulle bruges til at fremme unge ryttere gennem til Title glory.

Det nuværende mål for holdet som regerende British Champions (2016) er at fortsætte strategien med at udvikle ungt talent, med ryttere i den britiske Superbike Championship-serie.

Liam og Mason både kører til Stauff Connect Academy, der blev oprettet i 2014 for at udvikle og vedligeholde ungt britisk talent, dette hjælper både Mason og Liam til at konkurrere i deres respektive mesterskaber og udvikle deres færdigheder på højeste niveau.

Karrierepræstationer

  • trophy 13 britiske mesterskaber
  • trophy 1 Euro mesterskab

Holdet

mason law 18

Mason Law

Mason kom til holdet i 2017 og har intensiveret til det britiske Superbike-niveau i den kommende sæson efter en vellykket sæson i Pirelli Superstock 1000 Championship sidste sæson.

Mason begyndte at ride på en tidlig alder, der oprindeligt kørte off road. I 2012 flyttede han ind i road racing med øjeblikkelig succes; vinde Kawasaki National Junior mesterskabet i sin første sæson.

Brugernavn: Outlaw
Fødselsdag: 25/11/1995
Hjemby: Benfleet
Favorit bane: Cadwell Park

Liam-Delves-BSB

Liam Delves

Liam er den yngste rytter i holdet, der konkurrerer i HEL Motostar Performance Chamionship. Liam har allerede vist sig at være et godt løfte og har talent og synes at vise sin klasse i denne serie. Som en tidligere NG National GP125 Champion ved Liam, hvordan man vinder og vil sikkert se frem til at fortsætte dette med holdet. Uden for bane, nyder Liam gym og spiller videospil.

Brugernavn: Delvesy
Fødselsdag: 22/7/2000
Hjemby: Birmingham
Favorit bane: Donnington

alistair seeley 18

Alastair Seeley

Alastair Seeley har sluttet sig til holdet for 2018 sæsonen, han vil være til Team WD-40 / Stauff Connect Academy i Superstock 1000 Championship.

Alastair er den, der er kendt for sin dogged race håndværk, bringe sin rigdom af britiske mesterskab vindende oplevelse til en anden titel angreb i en klasse, han har domineret i tidligere år

Brugernavn: Wee Wizard
Fødselsdag: 04/10/1979
Hjemby: Carrickfergus
Favorit bane: Snetterton

Sociale feeds

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company