Rens cykelkæden hurtigt og nemt med WD-40

Leder du efter en cykelkæderenser? Er svaret ja, så har du brug for den gode gamle WD-40, så dit rengøringsjob bliver nemt og hurtigt. Sådan vil WD-40 produkterne kunne hjælpe dig med forskellige stadier af din kæderensning og vedligeholdelse:

cykelkæderenser
By gunnar3000 – By Stockadobe.com

Affedt cykelkæden

The first thing that you will need to do, for the purpose of cleaning your bike chain, is degrease it so that it is free of all kinds of dirt, gunk and grease. There are a number of methods that you can make use of this purpose. The most obvious one is to use a lot of elbow grease and scrub off the grease and gunk from the bike chain using a brush and a bucket of soapy water. However, there are a number of disadvantages that come with the employment of such a procedure. Including the obvious one of requiring a lot more effort than what you might be willing to spend. On top of that, this method is not

Det første du skal gøre inden du renser din cykelkæde, er at affedte den, så du kommer af med alt fedt og snavs. Der er et hav af måder som du kan gøre dette på. Den mest indlysende måde er selvfølgelig at lægge hårdt arbejde i, og selv skrubbe alt fedtet væk med en spand sæbevand. Der er dog et hav af ulemper ved dette. Udover at du bruger langt flere kræfter end du ønsker, så er dette heller ikke holdbart for din cykelkæde. Du kan skade din cykelkæde ved at skrubbe den fri fra fedt og snavs som ikke er blevet løsnet.

Det er her WD-40 cykelkæden kommer ind i billedet. Tænk over at WD-40 Cykelaffedteren har alt du behøver til at affedte din cykel, vil du indse at kæderenseren ikke kun vil gøre jobbet nemmere, men også hurtigere. Alt du skal gøre at rense cykelkæden for at fjerne mudder og tyg skidt. Spray WD-40 cykel affedt på overfladen på din cykelkæde og giv den akkurat tid til at virke. Oven i det, så kan WD-40 cykelaffedteren bruges til at rense og affedte andre dele. Hvad med det?

Skrub

Når du har givet WD-40 cykelaffedter nok tid til at udarbejde sin magi, er det tid til at gribe fat i en børste. Nu er det tid til at skrubbe skidtet, fedtet og snavset af cykelkæden. Så stiller du måske spørgsmålet: hvorfor bruge Wd-40 cykelrenser, når du alligevel skal til at lægge hårdt arbejde i at skrubbe? WD-40 cykelaffedter vil sikre at du ikke skal lægge nær så mange kræfter i. Produktet vil løsne snavset og skidtet så det vil komme vil nemt af.

Oven i det, vil denne proces og så forhindre at din kæde bliver skadet under processen. På denne måde vil du også undgå at skulle vaske kæden så stringent at dette også vil skade kæden.

cykelkæderenser

Vask

Efter din cykelkæde er blevet skrubbet ren, skal den helst vaskes af med en svamp, og en spand rent vand. Hvorfor er det vigtigt at rense den cykelkæde? Der er en chance for at dit skrubbearbejde ikke er gjort grundigt nok. Hvis du vasker din kæde med vand vil det fjerne det resterende skidt.

Oven i det er det også nødvendigt at vaske kæden, så affedteren er væk, inden smøremiddelet kommes på. Vask cykelkæden og stil den i solen, så den kan tørre af. Derefter vil cykelkæden være klar til at få smøremiddelet smurt på.

Smørelse

Når din cykelkæde er blevet helt ren, skal den også smøres. Der er et hav af produkter som kan bruges til dette, såsom fedt, smørelse og cykelolie.

Uanset hvad behovene er, så kan du være sikker på at WD-40 vil klare jobbet! Fra WD-40 Lube, WD-40 Våd Lube til WD-40 smøremiddel. WD-40 dækker alt det basiske når det kommer til din cykelkæde.

Når du tager det hele ind i perspektiv, så må du indrømme at WD-40’s produkter til cykler ikke alene gør rengøringsarbejdet nemmere, men også hurtigere og simplere.

Tjek dette link:

Comments are closed.