matomo

Stop knirkene terrassedøre med WD-40®

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

Nogensinde spekuleret på, hvordan man stopper knirken på terrassedøre? Er det på grund af terrassedørene opbygning af fugt og snavs. Hvis nogen ønsker at stoppe knirken på terrassedøre, så skal du først finde ophavet for problemet. Er hjulene ikke justeret ordentligt, hvilket gør bunden ikke har et spor. Er der opbygning af snavs, fugt eller skidt, der får dem til at knirke? Uanset hvad det er, bør du være i stand til at stoppe knirken på terrassedørene med få enkle procedurer. Her er de:

Sådan stopper du knirkene terrassedøre med 3 Simple Trin

  1.   Stop Knirkene Terrassedøre: Lav justeringer

For at stop knirkene terrassedøre skal du finde ud af, hvor knirken kommer fra. Kommer de fra toppen eller bunden? Hvis lyden synes at komme fra toppen, kan dørens rullehjul have været sat for højt. Dette betyder, at toppen af ​​terrassedøren skrubber mod den øverste ramme eller kanal.

På samme måde, hvis du tror at knirken kommer fra bunden af ​​terrassedøren, så kan rullerne have været sat for lavt. Når du har fundet ud af, hvilken der er problemet, kan du gå videre og finde to små huller øverst eller nederst på din terrassedør.

Disse huller er på plads på grund af hjulene på disse terrassedøre, der kræver justeringer i henhold til de rammer, de bliver sat i. Afhængigt af hvor du føler at knirken ser ud til at komme fra, skal du forsigtigt skrue en skruetrækker ind i hullet og finde skruerne. Disse skruer vil hæve eller sænke din terrassedør fra deres spor.

Når du drejer skruerne, skal du sørge for små justeringer og teste dine terrassedøre samtidig. Ved at gøre det vil du ikke overskygge den perfekte indstilling. Du har gennemført det første skridt for at stop knirkene på terrassedørene – fortsæt.

  1. Stop Knirkene Terrassedøre: Rengøring

Rengøring er det næste skridt for at hjælpe dig med at stoppe knirkene terrassedøre. Rengøring af terrassedørenes spor kan kræve noget støvsugning og skrubning med en våd klud eller et håndklæde. Både synlige og usynlige former for snavs og snavs fjernes ved at gøre dette. Det er vigtigt at gentage processen hver uge for at sikre, at opbygningen af forurenende stoffer ikke er for skadelig.

  1. Stop Knirkene Terrassedøre: Smør dem med WD-40

For at stoppe knirkene terrassedøre skal man også overveje at smøre dørene. Når du har renset sporerne, kan du gå videre og smøre dem. For at gøre dette anbefaler vi stærkt brug af WD-40. Dette produkt vil ikke kun gøre din terrassedørs spor glatte, men vil også bidrage til at forhindre fremtidige opbygninger af forurenende stoffer eller rust.

Så der har du det! Hvis du følger alle de ovennævnte tips, laver din terrassedør ikke gøre disse irriterende lyde igen.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Firmaet af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.

 

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2019 WD-40 Company