tracking

Hvordan du nemt fjerner en etiket eller klistermærke?

Du faldt lige for dette nye par sko; du vil prøve dem med det samme, men disse mærker der sidder fast på højre og venstre af dit nye favorit par sko ødelægger dit liv? Eller vil du fjerne klistermærket fra en glas flaske, men når du skraber den af med dine negle, bliver det revet?
Ja, vi har alle oplevet denne frustration … men WD-40 Multi-Use-Product er her for at hjælpe!
Der er selvfølgelig andre måder at pille dem af, med hårtørrer eller med olivenolie, men disse processer er nogle gange lange og olien fedter området. Med hjælp fra en klud eller en svamp, lader WD-40 Multifunktionsproduktet dig pille etikken af på et par sprays uden at efterlade noget lim eller fedt. Det vil være meget effektivt til at fjerner en etiket eller klistermærke fra en sko, en vase, et glas eller en plastikfalske, et CD / DVD cover, rammende fra et vindue!

TING DU HAR BRUG FOR

  • En WD‑40® Multi-Use-Product

  • En mikrofiber klud

  • En svamp

  • En skraber (valgfri), eller et andet produkt (rund spidset kniv) til nemmere at pille det af

TRIN 1

APPLIKER PRODUKTET

Først, tag en tør og ren klud og en WD-40 Multi-Use-Product. Ryst spraydåsen så indholdet bliver mixet og gør produktet så effektivt som mulig. Hold spraydåsen ret op (medmindre du har den nye dåse der kan bruges på hovedet) og sprøjt produktet generøst på mærket der skal af. Ideelt skal du bruge forlængerrøret, for nemmere at ramme området.

TRIN 2

LAD DET VIRKE

Når produktet er blevet sprayet, så lad det sidde lidt så kommer mærket nemmer af. WD-40 Multifunktionsproduktet vil nemlig trænge ind under mærket, altså under limen. Ved at lade det sidde, vil det komme af, fordi det sætter sig mellem mærket og limen.

TRIN 3

TAG MÆRKET AF

Nu kan du pille i et hjørne af mærket, det vil nemt blive pillet af. Hvis det er stædigt, skal du bruge skraberen (eller en erstatning) til at skrabe de resterende efterladenskaber. Med WD-40 Multifunktionsproduktet, bør det være nemmere at fjerne resterne. Sprøjt produktet igen hvis det er et rigtig stædigt mærke.

TRIN 4

Rengør overfladen

Når du har pillet mærket af, kør på området med en svamp eller en fugtig klud. Skrub så området med mikrofiber kluden for at gøre overfladen ren, og derved fjerne de sidste efterladenskaber af lim. Og så er dit objekt skarpt som var mærket aldrig der!

KONKLUSION

Som en bonus, opdag de mest almindelige brug af WD-40 Multi-Use-Product i videoen nedenunder. Du vil se at der er et trick til at fjerner en etiket eller klistermærke fra en vase! Du kan dele dine egne vedligeholdelsestips på vores Facebook side @OriginalWD40.DK eller på Instagram @OriginalWD40Denmark

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark