tracking

Hvordan du rengør en mountainbike med WD-40 Multi Use Product

Rengøring af en mountainbike kan være sådan et arbejde og et smertefuldt job. Men det behøver det ikke at være. Lad os hjælpe dig med at rengøre, smøre og beskytte din smukke mountainbike hurtigt og effektivt. Denne vejledning vil vise og fortælle dig, hvordan du rengør en mountainbike med WD-40 Multi Use Product, WD-40 Bike Total Wash og WD-40 Bike Conditions Lube.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

opsætning

Før du begynder at rengøre din cykel, så er det vigtigt at sikre, at cyklen er tryg og sikker for at begynde at arbejde på den. Vi foreslår at placere cyklen i en cykelholder for at sikre den og give fri adgang til alle dele af cyklen.

TRIN 2

Skyl

Når cyklen er sat op, skylles cyklen med rent vand fra et slangerør. Dette vil sprøjte væk større opbygning af mudder og snavs, samt forberede cyklen til en grundig vask.

TRIN 3

Vasketid

Når cyklen er blevet grundigt skyllet med rent vand, spray hele cyklen med WD-40 Bike Total Wash. Sørg for at sprøjte hele cyklen for at give fuldstændig dækning. Lad dette stå for et øjeblik for at det kan bosætte sig og trænge ind i skidt og snavs som har bygget sig op.

TRIN 4

Skyl igen

Når du har efterladt WD-40 Bike Total Wash til at bosætte sig og trænge ind. Skyl derefter produktet væk med rent vand, og sørg for alt skidt og snavs bliver renset væk.

TRIN 5

Kædevedligeholdelse

Nu er det tid til at rense og vedligeholde kæden med WD-40 Multi Use Product. Tag produktet og spray rigeligt på kæden. Lad det derefter trænge ind til skidtet og snavset, som har bygget sig op på kæden. Skyl af med vand efter et par minutter. Tør med en klud, når ren.

TRIN 6

Smøring

Når cyklen og kæden er ren, kan vi smøre kæden, så den er klar til næste tur. Du skal blot tage fat i WD-40 Bike All Conditions Lube, spray rigeligt af det direkte på kæden, og så er cyklen klar til den næste tur.

Konklusion

Denne enkle og praktiske trin for trin vejledning vil hjælpe dig med at rense, vedligeholde og beskytte din mountainbike. Dette vil hjælpe dig med at være klar til alt vejret vil kunne kaste imod dig, og nu ved du, hvordan man rengøre en mountainbike.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

Hvordan du affedter cykelgear

Se detaljer

Hvordan du affedt en cykelkæde af

Se detaljer

Hvordan du gør en cykel ren med WD‑40 Bike Cleaner

Se detaljer

Hvordan man beskytter metal cykeldele med WD‑40 Multi Use Product

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark