tracking

Hvordan du Vasker din bil – 6 trin til at Rengøre din Bil

Bil rengøring ligner en kedelig pligt men med vores guide, ser det ikke så dårligt ud. At tage din bil til en vaskeservice hver måned, kan være meget dyrt og lad os bare indrømme det, ikke alle gør det hver måned. Forestil dig al den jord der samler sig på din bil, som du faktisk ikke kan se, der ødelægger dens skønhed. Så for at hjælpe dig med at holde din bil i god stand, følg disse trin. Følg altid retningslinjerne for det produkt du vælger at bruge.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Højtryksrenser og masser af vand 

  • Bilshampoo og Blød vaskehandske

  • Chamois klud eller lignende for at tørre bilen

  • Bil polering og poleringspude (valgfri) for at fjerne små ridser

  • Bil voks og Skumapplikator

  • Vinduesrens og klud

  • WD-40 Multi-Use-Product

TRIN 1

Giv den en Højtryksvask

En af de største fejl de fleste gør mens de rengør bilen er at de bruger opvaskemiddel eller sulfo til at vaske bilen. Selvom disse produkter fjerner jord, fjerner det også voks og efterlader malingen åben til rust. Så brug noget bilshampoo og gnub det ind med en blød vaskehandske. I stedet for at rense sæben med spande med vand, så brug en højtryksrenser da det vil hjælpe med at fjerne det stædige jord. Glem ikke at rense dine hjul, da der også kommer med jord der.

TRIN 2

Tør din bil

Når du mener bilen er ren, så tør den med en chamois klud eller lignende så du ikke efterlader vandmærker.

TRIN 3

Poler din bil

Polering er meget anderledes fra at vokse. Selvom dette trin er valgfrit, kan det fjerne de mindre ridser fra bilens overflade. Hæld en smule bil polering ud på en polerpude og kør det ud over bilen indtil der ikke er flere streger.

TRIN 4

Voks til at beskytte bilens maling

Ingen bil rengøring er færdig uden voks. Når man vokser bilen, beskytter man den fra UV stråler og forhindrer malingen i at falme. Det beskytter også bilens maling fra fuglelort. Put en smule voks på en skum voks applikator og gnub det ind i cirkulære bevægelser. Der er to typer voks – En der giver et hvidt skinnende finish og en anden der giver et blankt finish. Alt efter din bils farve, kan du vælge en.

TRIN 5

Rens vinduerne

Efter du har vasket glasset med sæbe og fjernet det ekstra fugt, så sprøjt en smule glasrens på det og gnub det for at fjerne jord og få dem til at skinne. Sikrer dig at du ruller vinduerne ned og renser toppen af glasset.

TRIN 6

Smør med WD-40 Multi-Use-Product

For at beskytte metal delene i din bil mod rust, brug WD-40 Multi-Use-Product. Bare sprøjt en smule på de områder du vil beskytte, pas på dråber så hav en klud klar. Hvis du er usikker på om du kan sprøjte den på noget så tjek det med fabrikanten før du gør det, og sprøjt aldrig på dine dæk da du vil miste greb.

Andre Tips

En anden klage jeg hører i bil rengøring er at folk ikke kan fjerne klistermærkerne i forruden. Ingen problemer fordi WD-40 Multi-Use-Product kan fjerne dem! Bare sprøjt det på klistermærket og vent lidt tid. Det vil løsne klistermærket og du kan fjerne det med en plastik spartel.

Så der er du… seks nemme trin til bil rengøring!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

En Guide til at Skifte Din Bils Vinduers Gummilister

Se detaljer

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark