tracking

Hvordan Du Vedligeholder En Trillebør Efter Brug

Trillebøre er en gartners bedste ven. Den lader dig transportere alle slags jord og møg rundt. Men når en ven er så hjælpsom til dig, hvad skal du så gøre for at give noget tilbage? Du skal vedligeholder en trillebør.

Trillebøre er ikke så svære at vedligeholde. Hvis du renser dem ofte, kan de overleve i en livstid. Det eneste tip at huske når du renser og vedligeholder en trillebør efter brug er at du gør det i dele.

Eftersom en trillebør består af 3 sektioner, skal du rense dem separat for at gøre arbejdet rigtigt. Håndtag, hjul og ladet skal rengøres separat efter deres behov hvis du vil have den til at holde længe.

Her er 3 simple trin som du bør følge for at vedligeholde en trillebør:

TING DU HAR BRUG FOR

  • En klud

  • Vand

  • Stålbørste

  • WD-40 Multi Use Product

TRIN 1

Tør Håndtagene

Gartnere, specielt amatører, plejer at glemme håndtagene og antage at ladet laver alt det hårde arbejde (bogstaveligt). Dog er det der de tager fejl. Selvom håndtagene ikke kommer i kontakt med ko møg, kommer de i kontakt med dine hænder. Derfor er det endnu en grund til at rengøre dem.

Brug en fugtig klud til at rengøre håndtagene på din trillebør efter hvert brug, men hvis det er for meget så rengør dem mindst en gang om ugen.

De fleste håndtag er lavet af træ så de kan blive ru ved brug. For at undgå at få splinter, så giv dem olie hver måned for at holde dem glatte. Vi ved hvad du tænker. Vi ved du bruger handsker mens du skubber trillebøren så du kan ikke få splinter. Ja der er rigtigt. Men hvad hvis dine handsker også bliver slidte? Så vil de små irriterende splinter nemt kunne penetrere din hud. Hellere være på den sikre side

TRIN 2

Rens Ladet

Eftersom ladet er den del af trillebøren der kommer i kontakt med al jorden, skal du ikke udsætte det når det kommer til rengøring.

Efter du har brugt din trillebør, så rens ladet og skrab ekstra jord og møg ud. Så vask den med lunkent vand hvis muligt.

Bonus: Du kan bruge en stålbørste til at skrabe ladet.

Hvis dit ladet er metal malet, så opfrisk det hvis det begynder at krakelere og ødelægge. Det vil hjælpe med at undgå rust. Du kan spraymale for at fikse delene hvor malingen er chippet af.

TRIN 3

Vedligehold Hjulene og Akslen

Hjulene bærer vægten af hele trillebøren; derfor skal de vedligeholdes ofte for at den kan blive ved med at rulle. Vask hjulene når muligt så jorden ikke akkumulerer.

Hold akslen i god form ved at smøre den engang i mellem. Sikrer dig også at dækkene er pumpet for at sikre god bevægelse. Brug noget WD-40 Multi Use Product til at holde akslen og hjulene smurte og kørende.

KONKLUSION

Følg disse simple trin for at vedligeholde en trillebør som en pro. Hvis du følger disse trin og vedligeholder en trillebør, vil den holde i årtier. En smule omhu og opmærksomhed kommer man langt med!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

Hvordan kan jeg Fikse og Smør en Havelåge?

Se detaljer

Sådan fjernes rust fra dine vinduesrammer

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark