tracking

Hvordan man beskytter metal cykeldele med WD‑40® Multi Use Product

Det er meget vigtigt at holde din cykel vedligeholdt og smurt. Men vidste du, at det også er vigtigt at holde de andre metaldele på din cykle, beskyttet for at opretholde cyklens ydeevne. Bare rolig, denne enkle vejledning vil hjælpe med at lære dig, hvordan du beskytter metal cykeldele med WD-40 Multi Use Product!

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Rengør cyklen

Før vi begynder at beskytte cyklen, så skal vi sørge for, at cyklen er ren og klar. Placer cyklen i en cykelholder, så alle dele kan tilgås frit. Brug dit slangerør til at sprøjte cyklen med rent vand, spray din WD-40 Bike Total Wash over hele cyklen for at sikre fuld dækning. Skyl af efter et par minutter.

TRIN 2

Tør

Når ren, tør cyklen af med dine håndklæder. Sørg for, at der ikke er noget fugt tilbage på cyklen, da dette kan skade beskyttelsesprocessen. 

TRIN 3

WD-40 Multi Use Product

Når den er helt tør, så er det tid til at få fat i dit WD-40 Multi Use Product. Spray rigeligt af produktet på alle metaldelene af cyklen, herunder stellet, gafler og hjul. Sørg for, at du ikke får produktet på dæk eller bremseflader, da dette kan forårsage skade.

KONKLUSION

Ved at bruge WD-40 Multi Use Product til at beskytte metaloverfladerne på din cykel, kan du sikre dig, at din cykel er klar til alle forhold. Da produktet efterlader en fin belægning, der beskytter metallet mod opbygning af snavs og derved også mod tæring. Nu ved du hvordan man beskytter metal cykeldele med WD-40 Multi Use Product, og hvor vigtigt det er at gøre det.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark