tracking

Hvordan man rengør lysestageholdere med WD‑40® Multi Use Product

Med julen i horisonten og indgående hurtigt, så er det vigtigt at få vores hjem til at være skinnende rene, herunder alle vores sølv og skinnende produkter. Specielt sølv og metal rengøringsmidler kan være dyre, men denne vejledning vil vise og fortælle dig, hvordan du kan rengør lysestageholdere med WD-40 Multi Use Product. Hjælper dig med at nyde synet af skinnende rene lysestageholdere.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Opsætning

Det er meget vigtigt før du begynder at teste et synligt område af sølvet før produktet anvendes på hele varen. Dette vil hjælpe med at beskytte varen og se, om WD-40 Multi Use Product vil have en reaktion med den pårørende varer. Dette vil undgå yderligere skader.

TRIN 2

Anvend

Når du er tilfreds med at forsætte med processen, og er sikker på at produktet ikke vil beskadige dine lysestageholdere, kan vi begynde. Placer først lysestageholderen på en flad overflade, som for eksempel et bord, derefter anvend WD-40 Multi Use Product på en ren klud og skrub dine lysestageholdere med kluden.

TRIN 3

Poler dem op!

Efter at have skrubbet dine lysestageholdere ren med en klud. Tag derefter en polerings klud og poler dine sølv lysestageholdere helt. Dette vil hjælpe dem til at blive skinnende og se smuk ud igen.

Konklusion

Nu er du klar til at byde dine gæster velkommen, og hvor at de vil blive passende imponeret over, hvor smuk din sølv lysestageholdere ser ud. Denne enkle trin for trin vejledning har hjulpet dig med at rengøre og polere din sølv lysestageholder, men kan også bruges til at rense og polere andre produkter rundt i huset! Nu ved du, hvordan man rengør lysestageholdere hurtigt og effektivt.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark