tracking

Hvordan smører jeg min cykelkæde i tørt vejr?

For at bevare din cykelkædes ydelse skal du vedligeholde den med de rigtige produkter. Ud over at rengøre den ofte, skal din kæde smøres. For at gøre det skal du vælge kædesmøremiddel baseret på hvor ofte du bruger din cykel, vejrforhold og rute, du tager. Dette vil hjælpe dig med at vide, hvordan smører jeg min cykelkæde i tørt vejr? Du imødekommer dine behov, WD-40 tilbyder tre forskellige WD-40 BIKE-kædesmøremidler:

  1. Alle forhold kæde smøremiddel, ideelt til by cyklister;
  2. Den tørre kædesmøremiddel, perfekt til cyklister i tørre og støvede miljøer (fx bjergstier om sommeren);
  3. Den våde kædesmøremiddel, designet til fugtige forhold, ideelt om vinteren eller i våde områder.

I dag giver vi dig vores gode tips til at smøre din kæde i tørt vejr. Til dine buretter og smør!

TING DU HAR BRUG FOR

  • En workshopfod, valgfri, men brugbar til at smøre kæden

  • En klud

  • WD‑40® Cykel Affedter

  • WD‑40® Cykel Tør smørelse

TRIN 1

INSTALLER CYKLEN

Start med at sætte cyklen et sted hvor du kan arbejde med den: et værksted, din garage eller udendørs. Ideelt skal du placere cyklen på en workshopfod, så du nemt kan operere pedalerne og tilgå alle dele af cyklen nemt. Så tag det nødvendige udstyr til at vedligeholde din cykel. Du er nu klar til at smøre din cykelkæde.

TRIN 2

RENS KÆDEN

Før du smører kæden, skal du rense den for at fjerne jord, olie og skidtet der samler sig i ledende. For at gøre det anbefaler vi at bruge WD-40 BIKE affedter til kæden og gavle. Du skal så gnubbe kæden med en speciel børste (eller, hvis du ikke har den, en tandbørste) til at rense ledende ordentlig.

TRIN 3

VÆLG EN PASSENDE SMØRELSE TIL TØRRE FORHOLD

Når din kæde er ren og tør, kan du smøre den ved at adaptere produktet efter klimaet. I dag har vi tørre vejrforhold om foråret og sommeren, når terrænet er tørt og støvet. I dette tilfælde skal du bruge et passende smøremiddel, så som WD-40 BIKE Tør smørelse. Lavet af PTFE, efterlader det en beskyttende film når det er tørret, optimal smøring uden at tiltrække forskelligt jord og støv. Dens størrelse er perfekt til dryp applikation og til at følges med dig udenfor.

TRIN 4

SMØR CYKELKÆDEN

Tag buretten og ryst produktet godt. Imellem så åben tuden, så produktet ikke dræner for hurtigt. Brug tuden til at applikere produktet præcist langs hele længden af kæden. Ideelt placeret 5 cm fra indersiden af kæden. Samtidigt med at du påfører produktet, skal du operere pedalerne så det kommer ind i alle ledende.

TRIN 5

SPRED PRODUKTET

Nu hvor du har applikeret produktet korrekt, så bliv ved med at operere pedalerne og skift gear. Så skift bakkerne. Derved vil produktet blive applikeret ligeligt gennem hele transmissionsmekanismen. Til sidst skal du lade produktet tørre og lave sin beskyttende film. Hvis du har applikeret for meget, så put en klud under kæden for at tage det overskydende.

TAG HÅND OM DIN CYKEL OFTE

Nu ved du hvordan du smør din cykelkæde i tørt vejr. Men glem ikke de andre ting der skal vedligeholdes! Tag altid tiden til at rense din cykel ordentlig, specielt efter en mudret tur, affedt cyklen og bremserne og smør kæden. Disse vedligeholdelses vaner vil give dig optimal ydeevne og forlænget levetid på din cykel.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark