tracking

Sådan fjerner du læbestift pletter fra tæppet

Da de fleste læbestifter indeholder fedt, er pletterne fra læbestiften noget af det sværeste, at fjerne. Det kan være en vanskelig opgave og det er derfor vigtigt at vide, hvordan man på en nem og effektiv måde fjerner læbestift pletter fra tæppet og andre overflader. Der er mange måder at slippe af med pletterne på, men her er den, der er den sikreste, nemmeste og hurtigeste af dem alle.

Ting du har brug for

  • Maling fjerner eller sprit

  • En hvid klud

  • En blanding med vaskemiddel og vand

  • Rengøringshandsker

  • Tæpperenser

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1:

Skrab eller samle de ekstra læbestiftdele op fra tæppet. Dette er for at undgå, endnu flere pletter på gulvtæppet og gør også du har nemmere ved, at komme til.

lipstick on carpet 1

Trin 2:

Tag nogle rengøringshandsker på, Lig den hvide klud i blød i malingsfjerneren eller i spriten. Alternativt kan du sprøjte noget WD-40 på kluden i stedet for. Det skulle meget gerne give tilsvarende resultater. Sørg for at du vrider alt overskydende væske ud af kluden. Husk at tage en stikprøve på et synligt område på gulvtæppet, før du påfører det berørte område. Dette forhindre yderligere skade eller pletter på gulvtæppet.

lipstick on carpet 2

Trin 3:

Dyp kluden langsomt og fast på læbestift pletten, og bevæg kluden ud ad og indad mod pletten. Sørg for, at du ikke gnider pletten, da dette vil medføre, at pletten bliver endnu større og påføre tæppet endnu mere skade.

lipstick on carpet 3

Trin 4:

Læbestiften vil fjerne sig fra tæppet og havne på din klud. Fortsæt arbejdet, indtil alt læbestift fra tæppet nu er på kluden.

lipstick on carpet 4

Trin 5:

Vask tæppet med et mildt rengøringsmiddel samt vand, for at fjerne eventuelle rester fra de anvendte produkter. Husk at lade området tørre.

lipstick on carpet 5

Denne trin for trin guide bør kunne hjælpe dig med at fjerner læbestift pletter fra tæppet og andre overfladerJaselv de mest stædige pletter er nu  magisk vis forsvundet. 

 

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company