tracking

Sådan fjerner mascara pletter fra tæpper

Pletterne fra mascara og enkelte eyeliners kan virkelig ødelægge et smukt tæppe! Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! Det kan være hurtigt og nemt at fjerner mascara pletter fra tæpper, uden det vil volde dig stor besvær! Følg denne enkle, trin for trin guide, for at finde ud af hvordan:

Ting du har brug for

  • En kop varmt vand

  • En hvid rengørings klud

  • Et mildt rengøringsmiddel til tæpper

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1:

Gør rengørings kluden våd med lidt varmt vand, vrid overskydende væske ud af kluden. Spray noget WD-40 Multi Use product på kluden.

Fjerner mascara pletter fra tæpper

Trin 2:

Inden du anvender dette på det berørte område af tæppet, skal du udføre en stikprøve på et diskret og iøjnefaldende område på tæppet. Dette er for, at sikre, at tæppet ikke skades yderligere.

Dyp kluden på pletten, men vær omhyggelig, og sørg for at du ikke gnider pletten med kluden, da det vil gøre pletten endnu større og vanskeligere at håndtere. Efter kort tid vil du se, at pletten overføres til kluden.

clean mascara stains 2

Trin 3:

Fortsæt med at dyppe kluden på det berørte område, indtil pletterne er fjernet fra gulvtæppet.

clean mascara stains 3

Trin 4:

Gør tæppet grundigt rent med et mildt rengøringsmiddel, beregnet til tæpper og fjern overskydende rester fra mascaraen eller rengøringsopløsningen.

clean mascara stains 4

Panikken er ovre! Du kan nu slappe helt af, velvidende, at den stædige, og vanskelige plet er blevet fjerner mascara pletter fra tæpper! Færdig arbejde!

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company