tracking

Bil rengøring denne vinter – WD-40® Guide’n!

Tips for bil rengøring denne vinter

Det som de fleste bil ejere klager over om vinteren, er at deres biler ser ud til at samle på skidt, rust og sand hurtigere end en magnet kan samle jern. Om dette så er en overdrivelse eller ej, er best efterladt som diskussion, men sandheden er, at biler hurtigere bliver beskidte og ødelagte om vinteren, og bil ejere hader dette.

Skuffet over hvor lidt tid deres biler holder sig rene efter et rengøringsjob, beslutter de fleste bil ejere sig, at holde op med, at overhovedet gøre deres biler rene. Det som de ikke kan forstå, er at det at gøre rent, er præcis det som deres biler har brug for, for at forhindre påvirkningerne af sæsonen fra at blive permanente.

Her er nogle tips som du kan bruge når du gør din bil ren her til vinter:

Brug af en vandslange

Til de fleste lejligher, så vil en vandslange være nok til at afskaffe det meste af vinterskidtet fra lakken. At få dette skidt ud af de ”nemt ignorerede beliggenheder”, som hjul buerne, er vigtigt fordi den gradvise ophobning af skidt resulterer i fugtbevarelse, hvilket danner rust. For at forhindre dette i at ske, så er det vigtigt, at du sigter din vandslange på sådan nogle steder i løbet af bil rengøring denne vinter, og for at sikre, at skidt ikke ophober så meget, at det ender med korrosion.

Tilgengæld, hvis du virkelig vil afskaffe enhver form for bekymringsårsag relateret til rust, så ville du føle dig bedre tilpas, med at investere din tillid i WD-40. Et lag af WD-40 på overfladen af din bil, og pludselig vil det hjælpe med at modarbejde rust, uanset hvor meget fugt der er i atmospheren. Vær forsigtig med WD-40, eftersom du ikke vil have det til at dryppe på dele af din bil som du ikke vil smøre (eg. hjulene).

Anvendelse af voks

I betragtning af alt det skidt og støv som din bil har været udsat for i vintrene, så vil et lag voks virkelig gøre meget. Det vil ikke kun forsyne behandling – specielt lakken, men også som et ekstra lag beskyttelse. Det ville være ideelt, at give din bil et ekstra lag voks, før vinteren rammer, men det er aldrig for sent, ikke sandt? I betragtning af vejret som det er i nu om dage, så anbefaler vi, at du gører dette ASAP!

Men husk, hvis det er korrosion du prøver på at forhindre, så ville du klare det ved at give din bil et lag af det gamle, tillidsfulde WD-40. Din bil rengøring for vinteren ville klart være ufuldstændig uden den.

At få nye gulvmåtter

Hvem kan ikke lide at forskønne indersiden af deres bil med kvalitets gulvmåtter, som ser ud til, både at være smukke og behagelige på samme tidspunkt? Tilgengæld, når du taler om vintertiden, så skal du huske på, at dine støvler flere gange vil besøge disse smukke måtter med skidt, hvilket vil sikre, at disse kvalitets gulvmåtter ikke længere passer til bilen, medmindre du tilbringer en hel dag på, at fjerne skidtet af dem. Ville det ikke være nemt, at undgå al den besvær, og simpelthen erstatte disse gulvmåtter med deres hårdtarbejdende gummi alternativer i løbet af vintertiden? Disse gummi gulvmåtter er også billige, hvilket betyder, at du ikke vil have det dårligt med, at smide dem ud efter, at de har tilbringt deres tid i vinter sæsonen.

Sikker kørsel

Hvem har lyst til, at drifte med deres biler i sneen, ligesom Vin Diesel gør i én af de der Fast and Furious film? Ikke mig! Ved du hvorfor? Det er fordi, at Vin Diesel ikke behøver gøre sin bil ren. Mens det at lege og drifte rundt i sneen måske er sjovt, og en fed måde at blære sig på foran sine venner, så er sandheden, at det dækker undersiden af din bil med sne, salt, jord og enhver anden velsignelse fra vinteren som du kan tænke på. Så medmindre du har tænkt dig at bruge resten af dagen på, at gøre din bil ren, så burde du kke prøve disse spændende ting om vinteren, specielt ikke hvis du er uerfaren, eftersom du kunne komme til skade.

Introducerer: WD-40

Om du så taler om beskyttelse mod korrosion eller fjernelse deraf, så kan bil rengøringsjobbet denne vinter simpelthen ikke færdiggøres uden WD-40. Ved du hvorfor? Det er fordi WD-40 er en vandforskydningsspray, der er dannet til, at holde enhver form for fugt væk fra din bil denne vinter. Dette betyder, at du ikke vil finde de gule pletter af forfærdelighed, som skinner gennem din lakering, og som vil vise verden, at du ikke tog dig af din bil i vintertiden.

Men pas dog på, for hyppig spraying er nødvendig, og du vil blive nødt til, at spraye din bil med et WD-40 produkt én gang on ugen, hvis du vil have den korrosionsbeskyttelse til, at vare hele vejen igennem vintersæsonen. Slut er det med de dage, hvor det at parkere din bil i garagen, var den eneste måde man kunne beskytte bilen mod korrosion. Med WD-40 er vores live blevet langt mere simpelt, praktisk og nemt.

 

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company