tracking

Cykelvedligeholdelse Tips – Korrosionshæmmer

Korrosionshæmmer – Hold din cykel i topform med disse vedligeholdelse tips

Du har brugt en smuk beløb i cyklen, og du bør derfor presse alle de rene salig glæde du kan få fra det. Med regelmæssig vedligeholdelse, vil du være i stand til at holde d
in cykel i topform og vil holde det bevæger sig jævnt og problemfrit. Du kan gemme en masse i form af lønomkostninger, når det kommer til at gøre din cykel vedligeholdelse selv. Det er også en uvurderlig evne og kan komme i praktisk, når du har brug for det. Det er ikke meget vanskeligt at gøre din cykel vedligeholdelse selv. Alt det behov er nogle teknikker og viden om de skridt at tage, og du vil have en velholdt cykel på ingen tid.

Uden videre, lad os gå til de tips, teknikker og nødvendige skridt for at vedligeholde din cykel og holde det i topform.

Korrosionshæmmer – Trin # 1 – Rens din cykel

Det første skridt i vedligeholdelse proces cykel er rengøring din cykel grundigt. Rengøring af cyklen regelmæssigt vil forlænge dens levetid og vil holde det til at virke problemfrit. Til rengøring af cykel, du har brug for et biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel, en svamp, en gammel tandbørste og et håndklæde.Dette vil rense alt fra sæder, bremser, pedaler, kædeomskiftere, kassette, kæde ringe, kæder og rammen. Der er ingen grund til at bruge en masse vand også så simpelt tåge eller en blid regn ligesom spray vil gøre jobbet, fordi alt hvad du behøver, er at skylle væk sæberester tilbage efter rengøring af cyklen. Du bør også fjerne sadelpinden at rense det grundigt og før du installerer den igen, tilsættes lidt mængde cykel fedt.

Korrosionshæmmer – Trin # 2 – Undersøg dine bremser

En af de vigtigste dele af din cykel er bremserne. Det er vigtigt at sikre, at de er i en god stand og er også korrekt justeret. Justeringer af bremserne gøre hele forskellen mellem en velkontrolleret cykel og miste kontrollen over det, som kan føre til nogle alvorlige skader. Det er vigtigt at kontrollere bremserne ofte og holde dem kørende, så cyklen holder kørende.Begynde med kontrol af bremseklodser, den lille gummibelagt rektangulære metallisk overflade, der gnider mod fælgen eller disken. Bremseklodser tendens til at bære over tid på grund af deres overforbrug og behov erstatning. Du kan bruge en lommelygte til at kontrollere tilstanden af bremseklodserne, og hvis de viser tegn på overdreven slid, er det bedre at erstatte dem. Bremseklodserne kan justeres ved at spænde justeringsrøret. Hvis du ønsker at flytte bremseklodserne tæt på skiven, stramme skruerne og omvendt.

Det er vigtigt at holde bremsefladen og bremsning puder rene for olie og snavs. Snavsede bremseklodser tendens til at bære bremsefladen samt sig selv hurtigere.

Trin # 3 – Kontroller hjulene

Hjul og fælge giver glathed og stabilitet til cyklen og hold dine dæk på plads, mens du kører på cyklen. Efter at have ordentligt trued og tunede hjul tillade konsekvent kontakt mellem snavs og dækkene.

For at kontrollere hjulene, dreje hjulene efter opløftende cyklen. Begge hjul skal dreje uden at være vaklende. Hvis der er en vaklende rand, kan du justere det ved hjælp af en eger skruenøgle. Hvis der er for stor skade af hjulene, kan du også overveje at udskifte dem med nye.

Trin # 4 – Spænd møtrikker og bolte

Kontroller alle møtrikker og bolte af cyklen, når du udfører din cykel vedligeholdelse. Sørg for, at ingen af dem er løse. Men når stramme skruerne, skal du sørge for ikke overdrive dem, da det kan føre til skader på cykel og vil også påvirke din ridning oplevelse.

Trin # 5 – Undersøg Drivetrain

Det drivetrain af en cykel omfatter kæden, pedaler, bagskifter og den reelle hjul kassette. Drevet tog overførsler strøm, der genereres af dine ben til baghjulet af cyklen. Dette er hvad der bevæger cyklen. Det er nødvendigt at holde gearsystem velholdte have en problemfri køreoplevelse.

Du skal bruge en hånd, når inspektion af gearsystem til at hjælpe med dette trin i tune-up. Løft baghjulet og gøre det spin, som du gjorde i trin 3, mens du kontrollerer hjulene. Skift gennem alle gearene denne gang og se om det er let at udføre og glat. Nu inspicere klinger, kæde, kassette og bagskifter for overdreven slid, buler, manglende tænder, skrammer etc. Hvis kæden synes også slidt ud, er det bedre at erstatte det, da det kan forårsage skade på andre dele af gearsystem som godt.

Trin # 6 – Smør Bike Godt med en Korrosionshæmmer

Dette er den sidste og vigtigste skridt på cykel vedligeholdelse. Smøring er nøglen til at glatte og problemfri køreoplevelse, men det er også vigtigt at bruge et smøremiddel, der ikke kun smører dele af cyklen, men også give modstandsdygtig mod korrosion. Smøring af cyklen, især gearsystem er vigtigt at holde det fungerer gnidningsløst uden nogen problemer. Det hjælper også forhindre ophobning af snavs og smuds på cyklen, som påvirker dens bevægelse. Den bedste Korrosionshæmmer smøremiddel / spray er WD-40. Det har været den øverste valg af briterne i over 60 år, når det kommer til at smøre cykel dele og hjælpe med at forhindre korrosion.

Anvende WD-40 smøremiddel til kæden under rotation pedalerne i retning mod uret, vil WD-40 virker som en Korrosionshæmmer. Smør også sperren, den udsatte ledning og bremsearmene. Opbevar ikke nogen overskydende smøremiddel og tørre det ekstra. Før du sprøjte cyklen med WD-40 korrosionsinhibitor spray, skal du sørge for at slippe af med rust allerede er til stede der. Du kan gnide det med ståluld. Hvis der er nogle dele, som er alt for korroderede skal rengøres, kan du også overveje at udskifte dem.

Din cykel er nu klar til at blive taget uden og de tips, der er nævnt ovenfor, vil sørge for du har en problemfri køreoplevelse.

Se denne video:

https://www.facebook.com/OriginalWD40.DK/

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company