tracking

Husholdningsråd: 10 værktøjer til alle hjem

Det er derhjemme, vi føler os bedst tilpas. Det er her, du gerne vil blive frisket op efter festen, her du ønsker at føle dig sikker, og her familien samles. Derfor bør hjemmet være udstyret med alt, hvad en familie eller den enkelte person har brug for. Her er der mange, der vil tænke på mad- og hygiejneartikler, men værktøjer og andre redskaber er mindst lige så vigtige. Men man tænker ofte først på dem, når man står og har brug for værktøjet. Man leder og leder og ender ofte med at spørge naboen eller en ven, fordi det viser sig, at man ikke har det pågældende værktøj. For at forhindre dette har vi udarbejdet en liste med de ti vigtigste værktøjer, som intet hjem bør undvære.

Hammeren

Hvad enten det er et billede, der skal hænges op, eller et søm, der rager ud et sted, så er hammeren et absolut must i værktøjskassen. Til forefaldende “hammeropgaver” er en let hammer med et normalt stort hoved ofte tilstrækkelig – sammen med en tøjklemme. Ved hjælp af disse kan søm holdes sikkert på afstand, og skader på tommelfingeren kan undgås.

Skruer

Når du har en skrue løs, kan den hurtigt udskiftes med en skruetrækker. Skabe og hængsler kan hurtigt stabiliseres. Man kan få mange gode sæt med skruetrækkere i forskellig størrelse, så man samtidig sparer plads.

Akku-skrue- og boremaskine

Denne “allrounder” af et værktøj bør være til stede i enhver husholdning. Det er et effektivt værktøj, der kan bore og skrue og kun behøver begrænset strøm eller et batteri.

WD-40

WD-40 kan anvendes til mange formål rundt omkring i hjemmet. Det kan beskytte dine værktøjer mod korrosion, løsne skruer, fjerne farvekridt på væggen… og meget mere.

Tænger

Med en tang kan man trække søm ud, og ting kan let trykkes sammen eller trækkes ud. Den kommer i forskellige former, lige fra knibtænger over rørtænger til elektroniske tænger. Mindst et af disse værktøjer bør man have i huset.

Vaterpas

Vil man undgå skæve billeder eller skabe, kan vaterpasset absolut anbefales.

Sav

For hus- og haveejere endnu et vigtigt værktøj, der ikke bør mangle. Uanset det enkelte design (træ eller plastik) er saven et nyttigt værktøj, der kan spare hobbyfolket for en masse besvær.

Skærekniv

Skæreknive af høj kvalitet bør findes i ethvert hjem og opbevares sikkert. Med dem kan man hurtigt og effektivt skære i tæpper, pakker og emballager.

Skruetrækkeren

Det er ikke et værktøj, der anvendes specielt ofte i hverdagen, men det bør ikke desto mindre være til stede. Hvis man uventet får brug for en skruetrækker, og ikke har én inden for rækkevidde, kan det være svært at skaffe en her og nu.

Enkeltpolet spændingsafprøver

Dette værktøj bør kun anvendes til at tjekke strømmen i stikdåser. Skal der arbejdes yderligere med elektriciteten, bør en specialist kontaktes. Ikke desto mindre er det nyttigt at have en såkaldt fasetester i huset.

Disse ti værktøjer er blot en række forslag – listen kan selvfølgelig udvides eller tilpasses efter budgettet. Ved alle værktøjer anbefales det også at have et sæt skruer og søm. Værktøjer er ikke altid billige. Men dyrere produkter er samtidig også mere pålidelige og anvendelige som værktøjer til dit hjem. Der er ikke noget mere irriterende end at mangle et værktøj, når man står og har brug for det. Derfor: Sørg for, at du har de mest nødvendige værktøjer i din værktøjskasse. Og husk selvfølgelig også at passe godt på værktøjerne – så holder de længere. WD-40 multi-anvendelses-produktet byder på et passende rensemiddel. Anvend det en eller to gange om året som rustbeskyttelse.

 

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company