tracking

Sådan Fix Knirkende dørhængsler

7 hurtige og nemme måder at hviner dørhængsler

Du vågner op om natten kræver en snack, men før du sætter din fod ned sengen, er du mindet om, at stien til køkkenet er fyldt med støjende minefelter. Et skridt i retning af køkkendøren, og der er en mulighed for, at nogen vil komme løbende mod dig og forkæle din nat tid. Døre med knirkende hængsler og knirkende gulvbrædder kan drive dig til vanvid, især om natten, når du forsøger at være snigende. Med tiden, gulvbrædder får ofte løs og hængslerne i døren begynder at rust – den primære årsag til alle de irriterende lyde.

Der er flere DIY teknikker og smøremidler, der kan bruges til at forhindre pibende hængsler og creaky gulve. Følgende er syv teknikker, der vil tillade dig at løse dine knirkende dørhængsler og knirkende gulvbrædder på egen hånd:

1.     En bar af sæbe

Ved hjælp af et stykke sæbe er den nemmeste måde at stoppe dørhængsler fra knirkende. For denne teknik må du dog ikke bruge en sæbe, der har glycerin i den. Glycerin er kendt for at tiltrække fugt, der forårsager metal til rust. Med tiden vil det metal pin i hængslet går i stå på rammen, og det vil tage en stor indsats for at åbne døren.

Du skal kun gnide sæbe over hængslerne, indtil de er helt dækket. Sæben vil holde hængslene glatte og forhindre dem i at kvæle i lang tid. Dette er en billig og nem mulighed for at fastsætte pibende dørhængsler, fordi du kan anvende det efter få måneders.

2.     Parafinlys

Voks er en billig og fremragende smøring til knirkende hængsler. Paraffin anvendes til fastsættelse diverse såsom snowboards for at reducere friktionen, løsne glasskydedøre osv Til fastgørelse pibende dørhængsler, er det bedre at bruge en hvidt lys, da farven ikke vil være, at fremtrædende. Der er to måder, hvorpå du kan anvende voks på hængslerne: Du kan enten køre lyset over leddene eller hamre stiften og smøre det helt ved at smelte vokset på det.

Hvis du er handy med din reparation, kan du prøve den sidste mulighed, da det sikrer, at døren ikke vil knirker i lang tid.

3.     Vaseline

Hammer ud stiften fra hængslerne og dækker benene, samt leddene med vaseline. Hvis stiften glider lige blidt, er dit arbejde. Sørg for, at der er en tilstrækkelig mængde overtræk på hængslerne, så hver gang, når du åbner og lukker døren, gelé arbejder leddene.

4.     olivenolie

En af de største grunde til, at døren hængsler begynder at knirke, er, når folk male over det. Da malingen tørrer, det begrænser bevægelser hængslet og efterlader den modtagelig for rust på steder, hvor malingen er faldet og er stadig våd.

Hvis dine knirkende dørhængsler er malet, så er det første skridt er at fjerne malingen. Kog vand i en komfur og overføre det i en spand. Drop dørhængslerne i spanden og vente på, at malingen til chip off. Skrub off resten af malingen og skru hængslerne tilbage på døren. Lad hængslerne tørre og før påføring olivenolie, tørre dem med en klud for at fjerne støv.

Du kan bruge en børste eller et stykke klud til at anvende olivenolie. Anvend det hele hængslerne og sørg for, at stiften er godt smurt. Hæld ikke olivenolie direkte på hængslerne. For meget af det, og det kan gå gal, når snavs sætter sig på det.

5.     Majsstivelse

Majsstivelse og talkum er to af de billigste måder at fastsætte din knirkende gulvbrædder. Grunden til, at gulvbrædder begynder at pippe, er, fordi de udvider og kontraherer i takt med skiftende vejrforhold. Gulvbrædderne gnider mod hinanden og neglene bliver løs. Du skal blot drys en lille mængde af majsstivelse mellem gulvbrædderne og lad det slå sig ned i. Sørg for, at der ikke er nogen vandspild i området, indtil majsstivelse er trængt bestyrelser.
Hvis neglene er løs, kan du køre skruer fra undergulvet op i løvtræet. Sørg for, at de er lange nok til at tage fat i hårdttræet og kort nok, at de ikke stikker ud.

  1. Brug shims

I tilfælde, er kun et bestemt område af gulvpladen knirkende, kile et mellemlæg mellem brædderne, hvis du har adgang til det nedefra. Et tyndt stykke træ vil gøre det trick og forhindre gulvbrædder fra gnide mod støtten stråle.

7.     WD-40

WD-40 er et multifunktions smøremiddel, som kan bruges til at reparere både knirkende dørhængsler og knirkende gulvbrædder. Det trænger ind i faste dele og løsner dem, så du nemt kan rense dem. WD-40 leveres med et smart halm, der giver dig mulighed for at smøre små dele og hjørner, der ikke kan nås med en klud. Det forhindrer metallet i at ruste og sikrer en seks måneders lang smøring. Du kan endda bruge den til at rengøre støv og fedt fra gulvspik og dørhængsler.

Sprøjt blot på metaldele og mellem gulvbrædderne. Tør alt sammen med et stykke klud for at fjerne snavs. Smør endnu en gang og lad det tørre. WD-40 forhindrer fugt fra alle slags overflader og giver dem mulighed for at løbe glat.

Når du bruger husholdningsopløsningsmidler til at løse disse problemer, skal du sørge for at tørre af hver overflade, inden du anvender noget. Ofte blander vand med disse stoffer, og der dannes en blanding der er ætsende på metalmetoden. Når du bruger en af ​​ovennævnte teknikker, skal du lade det arbejde i en til to timer, før du tester dem ud.

Så for at gøre din natmad så stille som muligt, skal du bruge WD-40 smøremiddel eller disse andre DIY teknikker til at fastsætte pibende dørhængsler og knirkende gulvbrædder.

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company