tracking

Sådan fjernes kridt fra væggene Gjort Enkelt

Sådan fjerner kridt fra væggene

Børn er en velsignelse fra oven, men til tider kan de drive en til vanvid. Som hvornår? Når de leger at de er Picasso på dine vægge. Der vigtigt at forholde sig roligt under den slags scenarier. Der er dog ingen grund til bekymring, for der er et hav af metoder som kan bruges til at fjerne kridt fra væggene. Bare husk at afprøve et lille område først, da det muligvis ikke er alle disse metoder som vil virke på dine vægge. Her er et par af dem:

Kraftfuldt Bagepulver

Er der noget som bagepulver ikke kan? Seriøst! Du kan gøre brug af bagepulver i hele dit hjem. Uanset hvad navnet måske indbyder, har bagepulver ubegrænsede brugbarheder – inklusiv at fjerne kridt fra væggene. Alt du behøver at gøre er at tage en dampet klud, og dyppe den i en lille mængde bagepulver. Derefter skal du skrubbe kridtet forsigtigt med en klud. Resultatet vil selvfølgelig afhænge af intensiteten på mærkerne. Under de fleste omstændigheder vil mærkerne komme af nemt og med minimal indsats.

Mynte Tandpastaen

Vent… tandpasta? Ja, tandpasta! Tandpasta kan også fjerne de kridtmærker som børnene har efterladt på væggene i huset. Du tænkte måske at tandpasta kun kunne gøre dine tænder rene. For at denne proces skal virke, har du brug for en tube tandpasta som ikke er af gel, og en skrubbebørste. Tandpastaen skal presses ud på væggen og så skal du skrubbe til med børsten, så mærkerne bliver fjernet. Denne metode vil kræve en DEL arbejde, og selv da vil det måske ikke give det ønskede resultat. For at skære det ud i pap: så vil resultaterne afhænge af hvor mange kræfter du lægger i.

Den hårde ståluld

Børn er altid opfordret til at lade deres fantasi løbe frit når et papir er sat ned foran dem, og med et sæt farveblyanter til. Og mere end ofte lader børnene deres fantasi komme til live, og laver mesterværker som efterlader os i beundring. Der er dog et problem: i alt deres glæde kan børn have en tendens til at miste skilningen mellem papir og tapet. Hvad dette betyder er at dit vægtapet bliver hjemstedet for deres mesterværker, som bestemt ikke er hvad du ønskede dig, eller er det? Men ståluld kan komme dig til undsætning i sådan en situation, for det kan fjerne kridt fra væggene for dig hvis det bliver brugt ordentligt. Dette betyder at du skal skimme overfladen af tapetet, mens du laver streger i EN retning. Skrub ikke stålulden og sæbe ind i en cirkel fordi det vil faktisk ødelægge dit tapet. Udnyt kraften af stålulden rigtigt, og dit vægpapir vil være et frisk lærred for dine børns eksperimenter på ingen tid!

Blandingen af opvaskesæbe og vand

Det kommer måske som en overraskelse for nogen, men blandingen af opvaskesæbe og vand kan faktisk fjerne kridt fra væggene. Alt du har brug for er en spand fyldt med opvaskesæbe blandet med varmt vand. Denne metode er rimelig simpel: tag en svamp, kom den ned i opvaskevandet og skrub kridtmærkerne væk med det. Vær forberedt på at du skal lægge meget arbejdskraft i for at det virker. En af ulemperne ved denne metode er at det muligvis fjerner noget af malingen fra væggene. Det ønsker vi ikke rigtig skal ske, vel?

Rensevinderen – Eddike

Når du tænker på børn og kridtmærker, må du indrømme at det ikke kun er væggene i dit hjem som kan risikere at blive ødelagt. Udover væggene, er børnenes tøj også i farezonen for at blive mærket med kridt. Under sådan en situation kan eddike gøre underværker for dit problem. Tag en gammel tandbørste, dyp den i flydende eddike og skrub kridtmærkerne med det. Smid tøjet ind i vaskemaskinen efterfølgende, og kridtmærkerne vil inde længe være forsvundet.

Magien bag WD-40

Alle metoderne listet foroven har en chance for at fejle, så du har brug for at finde den bedst mulige løsning for ikke at ødelægge dine vægge. En anden mulighed er at gøre brug af en dåse WD-40, og sprøjt det på kridtmærkerne. Når først WD-40 har haft et par minutter til at udføre sin magi tag en ren klud og tør WD-40 af din væg, og kridtmærkerne vil forsvinde.

WD-40 er effektivt, specielt når området som skal rengøres er stort. Oven i det, kan WD-40 også komme af med mærkerne. Har du børn som elsker kunst? Hvad venter du så på? Du kan få WD-40, i dag!

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company