tracking

Sådan passer du din cykel

En Guide Til Vedligeholdelse Af Din Cykel

Hvem elsker ikke glæden ved at køre på sin cykel? Faktum er dog at konstant vedligeholdelse er vigtigt for at opretholde glæden i lang, lang tid. Her er nogle af de aspekter som du bør overveje, når det kommer til vedligeholdelse af din cykel:

Rengør den ofte

En af de vigtigste ting for at vedligeholde din cykel er at sørge for at rengøre den ofte. Det lyder måske kedeligt, men det er sandt: regelmæssig rengøring vil sikre at din cykel forbliver optimal på længere sigt… altid. Hvorfor? Fordi, rengøre du ikke din cykel regelmæssigt, så vil skidt og snavs finde faste tilholdssteder på cyklen. Dette vil ikke kun ødelægge dens fremtoning, men vil med tiden have en stor indflydelse på dens udbytte. Oven i det, vil opbygning af skidt og snavs også forudsagde korrosion på din cykel.

Hvis du tror du skal bruge et fancy rengøringskit til din cykel, så tager du fejl. Alt du behøver er en svamp og en spand sæbevand. Men ønsker du at investere mere i din cykel…  prøv WD-40 Cykelrenser, når du først har fjernet mudret fra din cykel. Spray den med WD-40 Cykelrenser og skyl efter med vand. Du får muligvis brug for at gentage dette med stædigt snavs.

For at beskytte de metalliske dele af din cykel fra at ruste, spray dem med WD-40. Et lag WD-40 vil holde rusten væg!

Pump Luft I Dine Hjul

Det er vigtigt at du sikre at dine hjul har luft i sig som de bør have. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi dette forøger risikoen for punktering, og det ønsker du ikke skal ske vel? Der er et hav af løsninger til at få luft i dine hjul, inklusiv en håndpumpe – men intet ordner jobbet ligeså godt som en stående cykelpumpe med en trykmåler. En af de største fordele er at du er stand til at pumpe den hensigtsmæssige mængde luft ind som anbefales til dine hjul – intet mere og intet mindre. Du kan nemt låne en cykelpumpe fra en cykelforretning. Sørger du for at din hjul altid har rigeligt med luft vil det sikre at dine hjul forbliver i en stabil tilstand i en længere periode.

Vær Opmærksom På Dine Bremser

Nogle mennesker tror at fart er alt hvad der betyder noget. Det er dog ikke tilfældet, med høj fart kommer et større ansvar: at være sikker på at du kan kontrollere det. Og hvad betyder det at kontrollere farten? Det betyder at du er nødt til at sikre at du kan bremse op når som helst, uanset den hastighed du kører med. Derfor er det vigtigt at du sikre dig at dine bremser er i tip-top kondition. Det første du skal sikre er at din cykel ikke har slidte bremseklodser. Hvorfor? Fordi der er en minimal til ingen forskel på slidte bremseklodser og ubrugelige bremseklodser. Hvis de er slidte, sørg for at få dem erstattet øjeblikkeligt.

En anden ting du er nødt til at sikre er at dine bremser er stramme. Hvad betyder det? Det betyder at hvis dine bremser er blevet slatne, så skal du sørge for at stramme dem op. Der er en masse måder at gøre det på. Drej tønde adjustors ved bremsearmen. Husk at din bremser skal være i den perfekte tilstand. Dit liv afhænger af det!

Cykelkæden

Cykelkæden er muligvis den vigtigste del af din cykel, da din cykels udbytte afhænger af det. Hvis din cykelkæde er beskidt og helt fedtet til, er det vigtigt at den bliver affedtet. Og her kan du prøve WD-40 Affedtning. Alt du behøver er at komme en masser WD-40 Cykel Affedtning på din cykelkæde. Efter noget tid, rens cykelkæden grundigt med en tandbørste. Dette vil sikre at alt snavs og skidt som har sat sig fast mellem tænderne på cykelkæden kommer væk. Og… det er det! Det har aldrig været lettere at affedte en cykelkæde, har det?

Når du er færdig med at affedte cykelkæden, anbefales det at du giver cykelkæden et lag smøremiddel. Hvorfor? Fordi det endelige lag af smøremiddel vil sikre at din cykel kører glat mens du cykler. WD-40 har en række smøremiddeller (våd smørelse, tør smørelse og alle formål smørelse) tilpasset dine behov. Du kan også bruge den originale WD-40 på din cykelkæde som et smøremiddel!

https://www.facebook.com/OriginalWD40.DK/

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company