tracking

Søger du et passende smøremiddel til din dør?

Alt Du Skal Vide Om At Smøre Dørhængsler

Er du træt af at høre på de knirkende lyde fra dine døre? Hvis svaret er ja, så er det på tide du køber noget smørelse til dine døre. Det er en simpel procedure som ikke kræver noget teknisk. Her ser du hvordan du kan smøre dine dørhængsler:

Få et Passende Smøremiddel til Døren

Når det kommer til smørelsen af dine dørhængsler, så er det vigtigste smøremiddel ikke? Jeg mener… du kan ikke smøre din dør uden det. Når du køber et smøremiddel, skal du sikre at den har evnen til at penetrere skidtet og komme ind mellem de inderste flader af dørens hængsler. Hvis din dør skal fortsætte med at virke effektivt, er dette essentielt. Det anbefales at du får et smøremiddel med et tyndt mundstykke, så du nemt kan få adgang til hængslernes område.

Når det kommer til smøremiddeller, så er der en del mærker at vælge ud fra. Der er dog mange som vil fortælle dig at WD-40 er et genialt smøremiddel til dine døre. Uanset om du ønsker at smøre dine dørhængsler eller at smøre noget andet, så kan WD-40 benyttes effektivt til jobbet. Det multi-brug-produkt spray kan ikke kun bruges som et effektivt smøremiddel til din dør, men også til mange andre formål.

Hinge Pin Find og Fjern Hængseltappen

Når først du har fået dine hænder på smøremiddel som du vil bruge, er næste skridt at fjerne hængseltappen. Hængseltappen er den tap som opretholder døren til væggen. Den lægger på de flade plader på hængslet. Dette hængsel skal fjernes og smøres separat for at sikre at din dør fungerer optimalt.

Når du har fundet hængseltappen, fjern den med hjælp af en lang tang, ved at dreje den mod uret. Tag hensyn til din knoer, da du ikke har meget plads at gøre godt med. Sørg for at have nogen til at hjælpe dig med dette. Din hængseltap er muligvis rustet eller fyldt med fedt, hvilket gør den svær at fjerne. Her kan du benytte WD-40 affedtnings spray, for at sikre at du med lethed kan fjerne hængseltappen. Alt du skal gøre er at komme WD-40 affedtning på dørhængslet, og du vil se at det skærer gennem rusten og fedtet, når det gives rigeligt med tid til at du nemt kan fjerne hængseltappen.

Inspicer Dørhængslet

Når dørhængslet er blevet fjernet, bør du inspicere den for problemer. Dørhængsler mister ikke kun deres form med tiden, de bliver også korroderet. Det er derfor vigtigt at du reparerer dørhængslet, hvis det er nødvendigt. Hvis hængsletappen er bøjet eller er meget beskidt og fedtet, så vil det være en god ide at se til den.

WD-40 kan også bruges effektivt til dette. Hvis hængseltappen er korroderet, vil WD-40 ikke kun fjerne rusten, men også forebygge fremtidige korrosioner.  Hvis du vil sikre at dine døre fungerer, så skal du sikre at din hængseltap forbliver vedligeholdt.

Kom Smøremiddel På

Når først komponenterne er blevet separeret, er det tid til at smøre dem. Det anbefales at du renser dine dørhængsler fra alt slags skidt og snavs, inden du smører dem. Wd-40 sprayen kan komme af med alt det fedt og snavs som der er på dørhængslerne. Kom WD-40 sprayen på dørhængslerne og giv det et par minutter til at virke. Efter et par minutter, tag en ren klud og tør dørhængslerne med det. Fedtet bør komme af. Vær påpasselig med ikke at lade produktet dryppe ned af døren.

Det næste er at de skal smøres. Alt du skal gøre er at smøre begge komponenter med smøremiddel (WD-40) indtil de er våde, og brug så en klud til at tørre alle andre spor væk. WD-40 smøremiddel, vil ikke kun sikre at døren fungerer optimalt, men vil også gøre komponenter resistente overfor korrosion. Når jobbet er blevet udført, kom dørhængslet på igen, og mærk hvor nemt din dør bevæger sig uden knagen eller lyde.

Så, ser du hvor nemt det er at smøre dørhængsler med WD-40 ved din side? En af de store grunde til at folk foretrækker at bruge WD-40, frem for andre alternativer, er grundet at WD-40 har en multifunktion som er langt mere end at smøre dørhængsler. Det er i sandhed en spray med mere end to tusinde brugbarheder!

 

https://www.facebook.com/OriginalWD40.DK/

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company