tracking

Tips og tricks – Messing Renere

Tips og tricks til at rengøre og polske Husholdningsmetaller

Metal inventar, fittings og tilbehør fylder rigelig plads i vores husholdninger. Fra dræn, til statuer, smykker til dørhåndtag du kan finde en klar eksempel hvor som helst du ser. Men tid og brug kan forårsage disse attraktive stykker til kedelig og plette med tiden. Så hvis du leder efter nogle praktiske løsninger på at gøre din stål glans og din messing renere vi har fået nogle nemme løsninger, du kan finde lige ved hånden.

WD-40

Alle har en dåse af denne multi-purpose smøremiddel i deres garage eller under køkkenvasken. Men vidste du, de mange anvendelser af sprayen udvides til polering og efterbehandling alle mulige metaller. Prøv det selv; finde en messing montering i dit hus, der er blevet anløbne. Frigør plastslange fra din dåse og vedhæft det til dysen. Spray en lille mængde på en blød, ren klud; og gnid ind i kedelige messing med en kontinuerlig cirkulær bevægelse. Du vil finde dig selv forbløffet over at se det arbejde som en effektiv messing renere. Aftørring væk års akkumuleret skidt og snavs at få din metal ser så god som ny.

Bagepulver & Vinegar Løsning

Et hjem baseret afhjælpe, der kan vise sig ganske effektive til at fjerne snavs fra metallet er bagepulver blandet med eddike. Fra videnskabelige eksperimenter i skolen de fleste af os vil vide, at blande disse to ingredienser sammen resulterer i sydende pasta, der virker vidundere på miniature vulkaner.

Coat dit stativ eller overflade med en god klat af din behandling efter dens stoppet boblende. Derefter vente med at lade syren spise gennem lagene af akkumulerede snavs. Brug en blød tandbørste til at børste forsigtigt blandingen mod metal – give de små soda partikler til at gnide væk den løsnede snavs. Denne behandling er billig og mild nok til ikke at ridse eller beskadige metal. Når du har gennemført processen, tørre blandingen med en fugtig klud, derefter tørre. Når du har fået din stål eller messing renere, kan du anvende sidste hånd ved at sprøjte på nogle WD-40. Efter et par minutter kan du buff materialet ud til at lade det skinne.

Citronsaft

Citron fungerer på samme måde som eddike på grund af dets sure egenskaber; Du kan bruge den på forskellige måder afhængigt af opgaven.

Til mild daglig brug, skære halvt citron og drys på nogle almindelige salt. Du kan gnide dette over overfladen af ​​ethvert metal for at fjerne overfladisk snavs og snavs. Når det er godt påført, tørres det af med en tør klud. Mens dette middel ikke vil gøre nogen tung løft vil det helt sikkert fungere som en overfladisk stål- og messingrenser.

For mere grundig rengøring vil to dele tartarsauce til en del citronsaft danne en tyk pasta, som du kan bruge til at belægge stærkt tarnerede metaller. Lad pastaen arbejde i 30 minutter før skylning med varmt vand og tørring. Til den endelige polish kan du endnu en gang anvende WD-40 og gnide jævnt.

Forebyggelse og beskyttelse

Mange ting og møbler ser daglig brug, og med konstant kontakt det polske du har arbejdet så hårdt for at opnå kan tørres væk om nogle få måneder. For center-stykker og andre dekorationer anbefaler vi bestemt at begrænse mængden af ​​håndtering, de modtager, men messing dørhåndtag og armaturer er måske ikke så let at sikre.

Disse genstande er normalt forseglet mod beskadigelse ved at påføre et lag af beskyttende belægning, et par forskellige metoder kan anvendes her.

Maling

En almindelig belægning anvendes til træ og mindre æstetiske metaller, kan en tyk pels holde i et par år og gemme din metal fra de værste virkninger af korrosion. Men male selv er sårbare over for skader, ofte skår og farvning udsætte den underliggende overflade til elementerne igen. Det vil også ødelægge den æstetiske attraktive metaller såsom messing og stål, i disse tilfælde en anden korrosionsinhibitor måtte være nødvendige.

Glidemiddel

For metaller med bestanddele, der bevæger som undergår kraftig brug, et smøremiddel, såsom WD-40 er en mere effektiv korrosionsinhibitor. Det vil ikke knække eller skrælle når det er tørt, og det bevarer udseendet af dyrere stykker. Mens lejlighedsvise genansøgninger kan være påkrævet, kan du finde dette for at være en bedre løsning samlet.

Gryder, pander og køkkenredskaber

Om dens støbejern gryder, rustfrit stål pander eller messing og kobber porcelæn kan vi finde metaller, der opfylder de fleste af vores daglige brug i køkkenet.

Det første skridt i rengøring vores køkkengrej er velkendt for enhver, der har gjort opvasken. Vask metal med varmt vand og sæbe Sørg for at fjerne enhver fedt overtrækning kogefladen. Når du er tilfreds med, at du kan komme i kontakt med bart metal, er det tid at begynde at skrubbe. Populære visdom går mod at bruge brillo puder og ståluld, da disse kan efterlade ridser og hudafskrabninger over hele en glat overflade. Så hvis en simpel notesblok ikke gør jobbet har vi et par andre muligheder for at få de genstridige brændte bits og pletter ud.

Hæld en kop eller to af vand ind i din pande, der dækker bunden, fald i et par spiseskefulde af eddike eller citron derefter bringe din blanding i kog. Tilføj i andre beskidte redskaber, du har i der at få rustfrit stål knive eller messing renere. Slosh blandingen rundt i omkring 15 minutter og derefter smide det resultat, bør du stå tilbage med en klar overflade, der er let at skrubbes ned. Hvis nogen rest tilbage, gentage processen igen et par gange før, indtil du er tilfreds.

Alle, der skinner er ikke kun guld

Ved hjælp af dagligdags husholdningsprodukter materialer og en dåse WD-40 kan du også finde dit hjem mousserende igen. Så buste ud plastikhandsker og citronskiver og være parat til at komme på arbejde at gøre din stål, bødker, aluminium og messing renere end nogensinde før.

 

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company