tracking

Vedligeholdelsestips – Sådan rengør cykelkæde

Sådan rengør cykelkæde på 15 minutter

Den mest beskidte del af en cykel er dens drev kæden. Problemet med kæden er, at i modsætning til andre dele, vil en simpel vask ikke beskytte den mod slid og ælde. Jo længere du venter med at rense en cykel kæde, vil hurtigere dens ydeevne og levetid forringes.

En urene cykel kæde gør følgende:

  • Svækker skiftende ydeevne
  • Tilføjer slid på tandhjul og bagskifter samlinger
  • Reducerer fleksibilitet
  • Udvider kædeled

Når en cykel går gennem en beskidt sti, er dens effektivitet tabt på grund af slibende friktion. Dette forårsager omkring 3W til 5W af strømsvigt. Dette fald på 2% i rytter produktion kan forårsage en belastning på kæden, da det bliver vanskeligt for en person at ride cyklen.

En mudret kæde kan tage dette tab til 12W, hvor pedalen bliver lidt stiv og rytteren har at sætte i ekstra strøm. Som friktionen i kæden øges, artikulation øger også.

I dag, rengøring en kæde er ikke så let. Som flere gear tilsættes til en cykel, kan man ikke længere blot fjerne kæden og dyppe den i affedtningsmiddel. Nu, hvis du fjerner cykel kæde, være parat til at revidere cyklen.

Hvis du planlægger at købe en rengøring smøremiddel til din cykel, er der to egenskaber, du skal kigge efter i det:

1. Dette minimerer ophobning af snavs

2. Giv tykt og langvarigt lag af smøremiddel

Tre fordele WD-40 Cykler Tilbydes

Tilbudet på WD-40 cykler er tre fordele ved “ren, smøring og beskyttelse”.

WD-40 cykler er et smøremiddel fremstillet specielt til cykler. Først og fremmest havde produktets motorcykelledning et affedtningsmiddel. For at give ryttere en bred vifte af muligheder for cykelrensere, tilbyder virksomheden for øjeblikket rengøringsmidler og smøremidler til vedligeholdelse af cykelkæder.

Vejen til at rengøre kæden af ​​de følgende cykler er ved små trin:

Slet Maddy Build Up

En af de største fejl i de fleste ryttere er nedslanger med højtryksvand og cykler. Det fjerner snavs, men det fjerner også smøring og godt fedt fra kæden, spjældet og kædehjulet.

Til dette trin skal du have børster, klude og vand. I stedet for at bruge en mild regnindstilling sprøjter cyklen med vand. Jeg bruger en børste til at skrubbe den af, når den klæbrige ting er våd. Tør af snavset med klud og spray igen med vand for at fjerne rester. Nå, brug affedtningsmidlet på WD-40 motorcykel af kæde, kæde sæt, derailleur og COG sæt. Affedtningsmidlet arbejder med høj hastighed og trænger dybt ind. Det vil fjerne eventuelle resterende snavs og fedt og vil ikke efterlade en rest.

Rengør cyklen som helhed

Efter vask og affedtning af kæden er det tid til at rense cyklen. Da det kan spare tid i andre dele, bør dette trin ske tidligt. WD – 40 Bike Cleaner kan bruges her til at rense rammer, håndtag, pedaler, hjul, sæder, eger. Brug en skumapplikator til at smøre smøremidlet over alle dele.

Lube kæden

Før du anvender glidecreme til kæden, som en sikkerhedsforanstaltning, måle kædeleddene. Brug en kædelængde til at måle mellemrummet mellem forbindelserne. Placer den ene side af krogen i rummet mellem rullerne. Hvis den anden side falder inde kædeleddene, så din kæde bliver skudt.

WD-40 Bike har to typer glidecremer – Dry og våd. Den tørre lube kan bruges på disse cykel kæder, hvor rytteren foretrækker tørre terræner og den våde ene kan anvendes til vådere terræner. Smør hver sideplade og leddet af kæden. Nu, spinde den bagud ved hjælp af håndsving, så smøremidlet trænger kæden helt. Den glidecreme skal også anvendes til tandhjulene og bagskifter.

Tør overskydende Lube

Når du renser en cykel kæde, den ene regel, der skal følges ved anvendelsen af glidecreme er, at det skal gøres med præcision. Backpedal cyklen og tørre det overskydende lube fra kassetten og kæden.

Fjern Bagskifter

Skift cyklen ind i den sidste tandhjul i ryggen og op-skift det i høj gear. Når du føler, at kablet er løsne, fjerne den del, der går med bagskifter. Dette trin kræver delt kabel stopper eller vil du ikke være i stand til at fjerne kablet.

Slør kablet

Affedt kablet og anvende et nyt lag glidecreme på kablet. Gnid den på grundigt, indtil du ser en lys frakke på det.

Gentag

Gentag det sidste trin med forskifteren. Fra store til små, glidecreme hver ring grundigt. WD-40 Bike smøremiddel vil blive på alle dele i lang tid.

For at rense en cykel kæde, kan du også bruge WD-40 All-betingelser Bike glidecreme. Den glidecreme er kompatibel med alle vejrforhold. Det hjælper med glat gear overgange, forbedrer kæde effektivitet og forhindrer slitage og rust. Det anbefales til skiftere, kabler, kæder, drejepunkter og bagskifter.

WD-40 Bike smøremidler holde cyklen snavs-fri i ganske lang tid. Det er dog vigtigt, at du anvender glidecreme, hver gang efter en tur. Blot bruge den våde lube og tør cyklen med en fnugfri klud.

Der er hundredvis af smøremidler derude, som du kan bruge til at rense din cykel. Men ingen af dem lover levetiden, som WD-40 gør. Hver smøremiddel er blevet skabt specielt til forskellige dele og hjælper dig med at rense din cykel i en kort tid. Så næste gang du kommer tilbage fra en særlig beskidt tur, så prøv disse tips til at rengør cykelkæde.

Tjek disse videoer:

Ansvarsfraskrivelse

De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company