10 fede WD40 life hacks for juleperioden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...
18425047 478132515870035 7592159253400239361 n

 

Den dåse WD-40 i skuret burde ikke kun bruges, til at fjerne den irriterende knirken ved dørhængslerne denne julesæson. Den er fyldt med endeløse muligheder, bortset fra de mest populære, som at bruge WD-40 til at løsne skruer, møtrikker samt bolte, og til at beskytte redskaber mod fugt. Vi er ikke færdige efter dette, for du kan nu til jul blære dig overfor dine familiemedlemmer med dine WD40 life hacks, for de der er kloge nok til at bruge WD40, kan bruge det til næsten alt, og på underlige og fantastiske måder.

Hard-core overlevelseseksperter har et talesprog: ”Selv de sværeste miljøer kan besejres med kun to ting: gaffertape og WD-40.” Så hvis du vil blære dig med dine overlevelsesmetoder og gør-det-selv evner, eller bare er i humøret for noget eventyrligt, så er der her 10 fantastiske måder man kan bruge WD-40:

  1. Til at adskille sammensatte glasvarer

Tænk hvis du lige pludselig ville snuppe et glas for at kunne nyde julegløggen, men når du prøver på at tage ét, er der to der sidder fast i hinanden, med den ene nedeni den anden. Lad vær med at risikere at ødelægge dem begge, ved at hive dem fra hinanden. Hent din dåse WD-40, og sprøjt noget af dens magi på glassene, og så vil de snildt kunne tages fra hinanden. Bare sprøjt, og vent et øjeblik så den kan arbejde sin vej mellem glassene, og derefter hiv dem forsigtigt fra hinanden. Husk, at vaske dem ordentligt før brug.

  1. Til at hurtigt fjerne børnenes tegninger fra vægge

WD-40 er også et fantastisk rensningsprodukt, og er en af de bedste multifunktionelle rensningsredskaber, der duer. Børn er ofte over det hele når det er jul, og de efterlader deres markeringer på vægge, døre, etc. Disse pen- og farveblyanttegninger er intet problem for WD-40’s evne, til at hurtigt fjerne dem fra vægge, bordoverflader og TV-skærme. Bare sprøjt et godt antal WD-40 på en svamp eller klud, og tør forsigtigt farven af.

  1. Til at udrydde kakerlakker og frastøde insekter

Men en dåse WD-40 i nærheden, kan du kontrollere kakerlak-, insekt- og edderkopinvasionen i dit familiehjem. Bare sprøjt et lille antal WD-40 på en insekt, for at frastøde det. Du kan også sprøjte WD-40 på dine vindueskarme, vinduer og dørrammer for at holde insekterne ude af dit hjem.

  1. Til at fjerne pletter fra køkkenbordet

Du kan nemt og hurtigt fjerne julemiddag-pletterne på køkkenbordet, ved at sprøjte WD-40 på en svamp, og bruge den til at gnide køkkenbordet. Sørg for, at bagefter renliggøre overfladen, for at komme af med resterne af WD-40’en.

  1. Til at fjerne tykkegummi fra hår

Dette er en af de mest almindelige katastrofer for børn, at have tyggegummi sat fast i håret. Tilgengæld, med en dåse WD-40 behøver du ikke at hente saksen. Bare sprøjt WD-40 på det sted hvor tyggegummiet sidder fast, og kam det nemt til siden.

  1. Til at rense snavs fra skoene.

Det kan være ret irriterende at komme af med jorden, der sidder fast på dine nye træningssko, specielt når du gerne vil vise dem til venner og familie. At rense skidtet fra skoene er egentlig heller ikke så spændende. Med WD-40s ”vandfortrængende” funktion kan du nemt beskytte dine sko. Bare sprøjt en smule WD-40 på skoen, og vent et par minutter før du renser.

  1. Til at fjerne gulvmærker

Eftersom fodtrafikken øges i løbet af juleperioden, øges antallet af gulvmærker også. Ved at sprøjte WD-40 på gulvmærkerne, kan du nemt rense dem med en klud. Brug WD-40, for nemt at fjerne tjære og gulvmærker fra hårde gulvoverflader. Fjern WD40 rester, så du ikke oplever et glat gulv.

  1. Til at gøre dine sko vandfaste

Dette lader sig til at være en af de mest populære måder at bruge WD40 på, specielt i julesæsonen. Når du får et nyt par sko her til jul, kan du sprøjte WD-40 på dem for at beskytte dem mod vand i løbet af resten af vintermånederne. Du vil blive nødt til at gensprøjte hvis du ofte bruger dem.

  1. Til at rense tolietter

Det at altid have en strålende toiletkumme kræver ikke et eller andet specielt produkt. Med din trofaste dåse WD-40 kan du have rene toiletkummer der forbliver rene, selv efter adskillige skyl. Bare sprøjt på toiletskummen i et par sekunder, skyl, og så vil opløsningsmidlerne i WD-40 hjælpe dig med at holde toiletkummen ren.

  1. Til at fjerne sne fra din spade

Ved at dække din sneskraber med WD-40, kan du få sneen til at glide af, i stedet for at holde sig fast til den. Du vil blive nødt til at gensprøjte, hvis du har en masse sne du skal af med!

 

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2018 WD-40 Company