tracking

Pramac Ducati

Moto GP

Verbonden met Pramac Ducati:

Pramac Racing debuterer i MotoGP verdensmesterskabet i 2002 og i to på hinanden følgende år kaldes det Pramac Honda Racing. Han samarbejder oprindeligt med Tetsuya Harada på sin Dunlop gummierede Honda NSR500 og fortsætter derefter med Makoto Tamada i 2003 på RC211V med Bridgestone dæk. I sæsonen 2016 bekræfter OCTO Pramac Yakhnich-holdet de to ryttere Danilo Petrucci og Scott Redding, der kørte på Ducati Desmosedici Gp 2015. Scott Reddings start er meget lovende ved at vinde en sjetteplads og prisen for bedste uafhængige hold i Austin Grand Prix (USA) ). Den engelske chauffør får sit første podium på Prenac med Pramac Racing og bekræfter, at han er i god form i den følgende GP i Tyskland, hvor han slutter som fjerde. Også i Østrig opnår Redding et fremragende resultat med den ottende plads, som er værd at prisen for bedste uafhængige hold. 2017 er et ekstraordinært år for Octo Pramac Racing.

Danilo Petrucci er en af ​​sæsonens store hovedpersoner. Terni-føreren erobrer podiet 4 gange med en fantastisk tredjeplads på Mugello og nærmer sejr både i Assen og Misano. For Petrux også fire gange i forreste række hos fastlæggere i Barcelona, ​​Tyskland, Misano og Japan. Octo Pramac Racing lukker sjette i holdrangementet. I slutningen af ​​sæsonen 2017 ansætter teamet Jack Miller som den nye rytter til 2018-MotoGP-sæsonen.

Alle mekanikere i Pramac Team har valgt at bruge produkterne fra WD-40 Specialist Moto-linjen til pleje og vedligeholdelse af cyklerne fra Pramac Racing Team-ryttere.

Pramac Ducati prijzen en prestaties

    Resultater

    • 3rd Mugello 2017
    • 2nd Assen 2017
    • 2nd Misano 2017

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark