tracking

FAQ’s

Hvad bruges WD‑40® Multi-Use Product til?

WD-40 Multi-Use Produkt har over 2000 brug der dækker en bred række emner og industrier, det inkluderer derhjemme, i haven og bilen.

Hvad er WD‑40® Specialist?

WD-40 Specialist er en linje af de bedste i klassen produkter specifikt formuleret til at hjælpe dig med at få specifikke ting gjort uden problemer. WD-40 Specialist produkter er blevet vist effektivt af mange forskellige laboratorie tests og slår ledende konkurrenter i standard ASTM ydelses tests.

Hvornår blev WD‑40® Multi-Use Product først lavet?

WD-40 Multi-Use-Produkt blev først lavet i 1953

Hvordan blev WD‑40® Multi-Use Product opfundet?

Det blev opfundet da et lille firma, Rocket Chemical Firmaet, ville lave en række rust opløsningsmidler og affedtere til brug i Rumfartsindustrien.

Hvad blev WD‑40® Multi-Use Product originalt brugt til?

WD-40 Multi-Use-Produkt blev først brugt til at beskytte ydersiden af Atlas Missilet fra rust og korrosion.

Hvad gør WD‑40® Multi-Use Product?

WD-40 Multi-Use Produkt opfylder 5 basale funktioner:

1. SMØR: Produktets smørende ingredienser er bredt spredt og holder stædig fast på alle bevægelige dele.

2. PENETRERE: WD-40 Multi-Use Produkt løsner rust til metal bånd og frigør metal dele der sidder fast, er frosne eller rustne.

3. BESKYTTER: Produktet beskytter metal overflader med korrosionshæmmende ingredienser til at beskytte mod fugt og andre korroderende elementer.

4. FJERNER: WD-40 Multi-Use Produkt kommer under jord, skidt og fedt. Brug det til at fjerne snavs fra værktøj, udstyr og biler. WD-40 Multi-Use Produkt i flydende form (fx dunk) opløser også klæbemidler, som gør det nemmere at fjerne materialer der bonder.

5. FORDRIVER VAND: Fordi det fordriver vand, tørrer WD-40 Multi-Use Produkt hurtigt ud i elektriske systemer for at eliminere fugt inducerede kortslutninger.

Hvor længe kan WD‑40® Multi-Use Product stå på hylden?

WD-40 er et produkt af vedholden natur som er designet og fabrikeret til en høj grad af specifikationer. Produktet bør fortsætte med at virke som forventet i en næsten uendelig periode. Dog er den faktiske ydelse bestemt af holdbarheden af mekaniske ting som dysen på spraydåsen. Derfor er hylde levetiden sat til 5 år fra produktionsdatoen; dog vil der komme produkt ud og virke meget længere. WD-40 bør blive opbevaret ved temperaturen specificeret i MSDS’en.

Hvordan sørger jeg for de røde rør ikke bliver væk?

Rørene kan blive klikket ind i dåsen, der er specielle riller til det! Men vi har også WD-40 Smart Rør som har en høj modstandsdygtig dyse, 360 graders ventil system og permanent rør, så WD-40 Multi-Use Produkt brugere vil aldrig miste røret igen. Flipped nedad for en bred spray eller op for en strøm, WD-40 Smart Røret giver forbrugerne en bedre måde at sprøjte på! Du vil aldrig miste røret igen!

Hvor kan jeg købe WD‑40® Multi-Use Product?

WD-40 Multi-Use Produkt er tilgængeligt næsten alle steder. Det kan findes i mange lande i bil, døgn, discount, medicin, supermarked og hjemmecenter butikker. Det er også tilgængeligt fra ledende distributører i hele verden. Hvis din butik eller distributør ikke sælger WD-40 Multi-Use Produkt, kan du bede dem om at tilføje det. For at finde en forhandler tæt på dig, klik her https://wd40.dk/koeb-her for at besøge vores hvor kan jeg købe løsning.

Hvem opfandt WD‑40® Multi-Use Product?

Norm Larsen og The Rocket Chemical Firmaet

Hvad er WD‑40® BIKE?

WD-40 BIKE er en linje af cykelpleje produkter af høj ydelse, udviklet gennem et samarbejde mellem WD-40 Firmaet forskere, professionelle cykel mekanikere og uafhængige cykelforhandlere. WD-40 BIKE linjen blev designet til vedligeholdelse af cykelentusiaster. Linjen har en række produkter fra våd og tør kæde smørelse, en kraftig affedter og en skummende cykel vask.

Hvordan er WD‑40® Specialist linjen af produkter forskellige fra det originale WD‑40® Multi-Use Product?

WD-40 Specialist produktlinjen er en udvidelse af WD-40 brandet. WD-40 Firmaet ved at nogle gange kræver svære jobs et produkt specifikt designet til den specifikke applikation (fx godt ydende specielle smøremidler, lubrikanter, penetranter, rustfjernere osv.) og WD-40 Specialist er formuleret for maksimum ydelse til at hjælpe arbejdere med at få lavet specifikke opgaver uden problemer. WD-40 Specialist linjen af produkter slår resten af markedet på flere nøgle punkter.

Hvad står WD‑40® for?

WD-40 står for Water Displacement, 40th formula. Det er navnet lige fra bogen som kemikeren der udviklede produktet tilbage i 1952 brugte. Kemikeren, Norm Larsen, prøvede at lave en formular for at undgå korrosion – da han perfektionerede den på sit 40. forsøg.

Hvorfor kan jeg ikke tømme alt produktet i min spraydåse?

Eftersom produkt “evakution” problemer – hvor noget af produktet bliver i dåsen men ikke kan sprayes – er normale i spraydåse industrien, det kan have en effekt på nogle af produkterne vi producere. Hvis du har problemer med at en spraydåse ikke kan sprøjte prøv denne korte fejlsøgning:

Kan spraydåsen bruges på hovedet?

Ja! En spraydåse består af et gas drivmiddel og en væskeportion. En spraydåses virker når drivmidlet skubber væsken ud af dåsen. Hvis der ikke er noget drivmiddel, er der ikke noget til at “aktivere” spraydåsen. Når en WD-40 dåse holdes opad, er drivmidlet i toppen og væsken i bunden af dåsen. Det indre rør går ned til væsken. Der er også en lille åbning (et tap hul) i bunden af dysen. I dysen er der et lille kugleleje der blokerer vejen til tuben, som kun lader væsken komme ud. Når dåsen holdes på hovedet, er positionen af drivmidlet og væsken er omvendt. Men i denne position, blokerer kuglelejet vejen til bundet af tuben, og åbning ved bunden af dysen, i kontakt med væsken, er nu åben. Den værste måde at holde en dåse WD-40 er sidelæns. Her blokerer kuglelejet ikke nogen af hullerne og du mister drivmiddel og væske samtidigt. Når alt drivmidlet er væk, virker spraydåsen ikke længere.

Hvad indeholder WD‑40® Multi-Use-Product?

Mens ingredienserne i WD-40 Multi-Use Produkt er en hemmelighed, kan vi fortælle dig hvad det IKKE indeholder. WD-40 Multi-Use Produkt indeholder ikke silikone, kerosen, vand, grafit eller chlorofluorocarbons (CFCer).

Er WD‑40® Multi-Use Product et smøremiddel?

Ja. Selvom “W-D” i WD-40 står for Water Displacement, er WD-40 Multi-Use Produkt et unikt, specielt blend af smøremidler. Produktets formular indeholder også korrosionshæmmende agenter og ingredienser samt penetrations, vanddrivende og jord fjernende ingredienser.

Kan WD‑40® Multi-Use Product blive brugt på låse?

Ja, sprøjt bare WD-40 ind i låsen, lad det sidde i for at smøre og tør det overskydende produkt væk.

Kan WD‑40® Multi-Use Product rense et toilet?

WD-40 Firmaet anbefaler ikke at bruge WD-40 som toiletrens.

Vil WD‑40® Multi-Use Product fjerne rust?

WD-40 Multi-Use Produkt hjælper med at fjerne rust ved at nedbryde båndet mellem metal og rust. Sprøjt det rustede område med WD-40 Multi-Use Produkt, nok til grundigt at gennembløde området. Lad det sidde i op til 10 minutter. Rens den rustede ting med en stålbørste. Med rusten løsnet, bør børsten rense det meste af rusten væk. Børst området indtil du er tilfreds med at du fjernede det meste af rusten og tør resterne væk. Slut af med at spraye mere WD-40 Multi-Use Produkt på for at beskytte overfladen fra yderligere rust.

Vil WD‑40® Multi-Use Product skade maling?

WD-40 Multi-Use Produkt er blevet testet på mange forskellige typer maling på forskellige overflader uden nogen effekt. Selvom WD-40 Multi-Use Produkt kan blive brugt på mange forskellige overflader anbefaler vi at teste på et ikke synligt sted før større applikation. Voks poleringer og specielle vokslag kan blive blødgjort af WD-40 Multi-Use Produkt.

Hvornår bør jeg bruge cykel tørt smøremiddel?

WD-40 BIKE Tør Smørelse er blevet specifikt formuleret til at blive brugt I tørre og støvede vejrforhold.

Hvornår bør jeg bruge cykel vådt smøremiddel?

WD-40 BIKE Våd Smørelse er blevet specifikt formuleret til at blive brugt i fugtige, mudrede og våde vejrforhold.

Er WD‑40® Multi-Use Product godt til cykelkæder?

WD-40 Multi-Use Produkt er sikkert at bruge på din cykelkæde og er godt til at fordrive vand på din kæde efter vask/rens, selvom vi anbefaler WD-40 BIKE til mere specifik smørelse på din cykel eftersom disse er specielt designet til din cykel.

Kan du sprøjte WD‑40® Multi-Use Product på bremsekalibre?

WD-40 Multi-Use Produkt kan bruges til at beskytte metalliske bremsekomponenter mens de opbevares og til at hjælpe med at skille bremsen og kalibre der sidder fast. WD-40 Multi-Use Produkt bør ikke sprayes på bremserne eller dets komponenter der kræver friktion for at opererer når delene bliver brugt regelmæssigt.

Vil WD‑40® Multi-Use Product skade maling på biler?

WD-40 Multi-Use Produkt er blevet testet på mange forskellige typer maling på forskellige overfalder uden nogen effekt. Selvom WD-40 Multi-Use Produkt kan bruges på mange overflader anbefaler vi at teste på et ikke synligt sted før større anvendelse. Voks polering og specielle vokslag kan blødgøres af WD-40 Multi-Use Produkt.

Kan WD‑40® Multi-Use Product blive brugt som kontaktrens?

WD-40 Multi-Use Produkt er ikke kontaktrens og vil efterlade et lag beskyttende lag på anvendelsoverfladen. I nogle tilfælde er det fordelagtigt og WD-40 Firmaet vil anbefale at behandle metal overflader med WD-40 Multi-Use Produkt efter de er blevet rens. WD-40 Multi-Use Produkt kan også blive brugt til at fordrive vand på elektriske kontakter og PCB’er. Hvorfor ikke prøve vores WD-40 Specialist Kontaktrens som er designet til at rense elektriske forbindelser.

Er WD‑40® Multi-Use Product en affedter?

Nej, WD-40 Multi-Use Produkt er ikke et affedtningsmiddel selvom det indeholder et kulbrinte opløsningsmiddel som en del af formlen som kan give en affedtende effekt. WD-40 Multi-Use Produkt kan hjælpe med at fjerne jord, støv, fedt og snavs, dog kan det efterlade et rent beskyttende olielag og derfor ikke efterlade overfladen helt ren.

Hvornår skal jeg bruge Penetrant?

Brug WD-40 Specialist Penetrant Spray til hurtigt at løsne og fjerne frosne, korroderede, bundne og rustede møtrikker, bolte, klips, låse osv.

Hvornår skal jeg bruge Silikone Smørrelse?

Brug WD-40 Specialist Silikone Lubricant når du skal bruge et farveløst smøremiddel, ikke-plettende og sikker til det meste gummi og plastik. Dette smøremiddel giver en overlegen ydeevne over en bred temperaturrække og tilbyder fantastisk vandmodstand.

Hvornår bør jeg bruge hvid litiumfedt?

Brug WD-40 Specialist Beskyttende Hvidt Litiumfedt hvor et tykt lag film skal klinge og forblive på både horisontale og vertikale overflader. Fantastisk til metal smørelse.

Kan jeg bruge WD‑40® Multi-Use Product på min leddegigt?

WD-40 Firmaet laver ingen medicinske påstande om WD-40 Multi-Use Produkt. Vi kan ikke se nogen grund til hvorfor WD-40 skulle være effektiv mod leddegigt/smertestillelse. Det er formuleret til at være en let smørelse, penetrations olie, og vand fordrivende samt korrosionsbeskyttende. Det indeholder petroleum destillat og bør håndteres med samme forholdsregler for denne type materiale. Det indeholder ikke DMSO. Vi har aldrig anbefale brugen af WD-40 til medicinsk brug. Det anbefales heller ikke grundet risikoen for hudirritation hos folk med marginaliseret hud (fx eksem).

Hvornår bør jeg bruge en affedter?

Brug en affedter til hurtigt at fjerne fedt, olie, jord, tjære og mere.

Hvornår bør jeg bruge kontaktrens?

Brug WD-40 Specialist Kontantrens når du har brug for at rense de elektriske kontakter i sensitiv elektronik og elektrisk udstyr, det inkluderer stor elektriske motorer, armaturer, relæer, elektriske paneler og generatorer. Det er sikkert at bruge på plastik, gummi og metal når det bruges som anvist – renser olie, skidt, flux rester og kondensation uden at efterlade noget.

Når du bruger den, skal du huske følgende:
For at undgå skade skal du altid tjekke fabrikantens brugsanvisning før du putter det på enheden. Sprøjt ikke ind i hulrum, åbninger, mellemrum eller steder i din enhed hvor produktet ikke har nok luftstrøm til at fordampe fuldt. Ryst godt og isoler al strøm, lad varme steder køle ned. Tilt området mens du renser for at lade overskydende produkt til at løbe af og sikre at produktet er helt tørt før du tilslutter strømmen igen.

Kan WD‑40® Multi-Use Product blive brugt på plastik?

WD-40 Multi-Use Produkt er blevet testet på en bred vifte af overflader og materialer med gode resultater. Selvom WD-40 Multi-Use Produkt kan blive brugt på en bred vigte af overflader anbefaler vi at teste det på et ikke synligt sted før større applikation.
Følgende typer plastic blev sænket ned i WD-40 i 168 timer uden synlig ændring:
• polyætylen • Formica • Epoxy
• Delrin • Polypropylen • Acrylic
• Vinyl • Teflon • Polyester • Nylon
Gennemsigtigt polykarbonat og polystyren kan forårsage revner eller sprækker ved kontakt med WD-40.
Se materiale kompatabilitetssektionen i vores TDS til WD-40 Multi-Use Produkt som er tilgængelig på vores hjemmeside.

Kan WD‑40® Multi-Use Product blive brugt på gummi?

WD-40 Multi-Use Produkt er blevet testet på forskellige overflader og materialer med gode resultater. Selvom WD-40 Multi-Use Produkt kan bruges på en bred vifte af overflader anbefaler vi at teste på et ikke synligt sted før større applikation. Forskellige typer gummi vil svulme op ved længere kontakt med WD-40 Multi-Use Produkt

Kan jeg bruge jeres produkt på min aluminiums døre og vinduer?

Vi ville anbefale at du bruger WD-40 Multi-Use Produkt på aluminiums døre og vinduer. Dog anbefaler vi, hvis overfladen er malet, at du prøver det på et ikke synligt sted først. Vi anbefaler også at du kontakter fabrikanten af døren eller vinduerne for at sikre at brugen af produkter på dem ikke indvirker på garantien!

Kan jeg bruge jeres produkter på mine PVC/UPVC døre og vinduer?

Vi vil anbefale at du bruger WD-40 Multi-Use Produkt på PVC eller UPVC døre og vinduer. Dog anbefaler vi, hvis overfladen er malet, at du prøver det på et ikke synligt sted først. Vi anbefaler også at du kontakter fabrikanten af døren eller vinduerne for at sikre at brugen af produkter på dem ikke indvirker på garantien! Et andet produkt der vil være passende er WD-40 Specialist Silikone da det er sikker for brug på gummi og plastik.

Hvad kan jeg bruge på de bevægelige dele, låse på mine døre og vinduer?

Du kan bruge WD-40 Multi-Use Produkt som en penetrant til at løsne vindueshængsler der sidder fast og komme af med vand efter vask er det også godt til. Til let smørelse af låse og kroge, kan du bruge WD-40 Multi-Use Produkt, men til den mere specialiserede bruger anbefaler vi at bruge følgende efter MUP.

Til lette hængsler og skinner brug WD-40 Specialist Silikone (eller Specialist Tør PTFE) da det er godt til at eliminere klister og bindinger. Sikre dig at tørre det ekstra væk eftersom vi ikke vil have det på nogen gardiner.

Til tungere vinduer og hage systemer brug WD-40 Specialist Hvidt Litiumfedt

De ovenstående midler (Silikone og HLF) ville være mere end nok til ethvert vindues smørelse og korroderingsbeskyttelse.

Men hvis du ved at et bestemt vindues skinne, hængsel eller hage vil blive udsat for ekstreme forhold og er bekymret for korrodering og at den stoppet så er Specialist Sprayfedt med den tilføjede WD-40 formular det rigtige valg at bruge til korroderingsbeskyttelse men de situation er ikke så sandsynlige.

Hvis du sprøjter i nærheden af et malet område, skal du passe på da WD-40 Multi-Use Produkt kan efterlade pletter. Vi anbefaler også du kontakter fabrikanten af døren eller vinduerne for at sikre at brugen af produktet på dem ikke har en effekt på din garanti!

Bare husk at du skal rense alt skidtet ud for at give vores fedt en chance for at virke og fjerne alt overskydende MUP før du tilsætter fedtet. Små mængder af MUP vil ikke have indflydelse på ydeevnen af vores fedt. Det vigtige er at tilsætte vores fedt til en ren overflade uden skidt og gammelt fedt.

Hvad bør jeg bruge til at affedte bart metal før maling?

Du kan bruge WD-40 Specialist Affedter på bart metal før maling da det ikke efterlader nogen synlige rester. Bare lad produktet tørre ordentligt før du maler metallet.

Stopper jeres produkter træ eller laminat gulv fra at knirke?

Desværre har vi ikke nogen produkter til at fixe det!

Kan jeg bruge jeres produkt til at smøre aluminiumsskinnerne på min badedør?

WD-40 Specialist Silikone er godt til denne applikation. Du bør applikere det når skinnerne er tørre, så vil Silikonen lave et tyndt lag smørelse der ikke går nemt af.

Hvad kan jeg bruge til at løsne vindueshængsler og skinner der sidder fast?

Du kan bruge WD-40 Multi-Use Produkt til at løsne vindueshængsler og skinner der sidder fast. Vores originale produkt er godt til smørelse og at holde bevægelige dele i gang! Men hvis du sprøjter nær en malet overflade, skal du passe på da WD-40 Multi-Use Produkt kan efterlade pletter. Vi anbefaler også at kontakte fabrikanten af døren eller vinduerne for at sikre at brugen af vores produkt på dem ikke har en effekt på din garanti!

Hvad kan jeg bruge til at løsne dørhængsler der sidder fast?

Du kan bruge WD-40 Multi-Use Produkt til at løsne dørhængsler der sidder fast. Vores originale produkt er godt til smørelse og at holde bevægelige dele i gang! Vores originale produkt er godt til smørelse og at holde bevægelige dele i gang! Men hvis du sprøjter nær en malet overflade, skal du passe på da WD-40 Multi-Use Produkt kan efterlade pletter. Vi anbefaler også at kontakte fabrikanten af døren eller vinduerne for at sikre at brugen af vores produkt på dem ikke har en effekt på din garanti!

Er WD‑40 Specialist® Affedtningsmiddel sikkert at bruge på matte malede overflader?

WD-40 Specialist Affedter er en industriel affedter hvis formular er designet til metal overflader og har potentialet til at skade malede og behandlede overflader. Matte overflader er specielt svære fordi du ikke kan bruge et rensemiddel der efterlader din bil skinnende/blank (Ingen silikone eller blanke additiver), du kan heller ikke bruge nogen slibende klud eller skrubbe på den matte overflade eftersom det vil efterlade den skinnende, og derved have en indflydelse på den matte finish. Vi anbefaler at du kontakter fabrikanten for råd!

Ved brug af WD‑40 Specialist® Bike Afffedter på min cykelkæde, bør jeg så rense med vand bagefter?

Med WD-40 Bike Affedter er det op til hvor beskidte komponenterne er. Selve formularen er hurtigt fordampende og efterlader ingen synlige rester. Så hvis det ikke er for beskidt så bare sprøjt masserer på og brug noget stof til at opsamle den beskidte væske, der er ikke brug for vand. Hvis kæden er meget beskidt og fedtet er det godt at rense med vand for at fjerne alt det beskidte vand. I nogle tilfælde skal du måske tilføje mere affedter for at fjerne al skidtet og fedtet. Altid husk at WD-40 Specialist Bike Affedter ikke efterlader rester og derfor ikke er korrosionshæmmende. For at beskytte kæden, smør den med en kædesmørelse eller tilføj en korrosionshæmmer som WD-40 Multi-Use-Produkt til opbevaring.

Kan jeg også bruge WD‑40 Specialist® Skæreolie på træ?

I enhver situation hvor boret eller skærebladet bliver varmt, vil vores skæreolie være fordelagtig. Da disse bor og skæreblade normalt er tempereret, vil opvarmningen modstå denne temperering og gøre deres liv kortere. Vores Skæreolie vil hjælpe med at kontrollere varmen og minimere friktionen. Smørelse er også en stor del af hvorfor du bruger smøreolie. Vores smøreolie er lavet til metaller og brugen af vores produkt på træ kan efterlade oliemærker, som er okay hvis du vil give træet olie efter. Noget hårdere træ viser ikke oliemærker og olien kan tørres af efter at have skåret eller boret. Vi anbefaler ikke at sprøjte det direkte på træet da det kan få træet til at opsuge det og svulme op. Vores anbefaling er at teste det på et stykke træ som ikke bruges først, for at teste og du kan lide resultatet!

Hvor længe virker WD‑40® Multi-Use Product efter anvendelse?

Selvom det kan komme an på applikationen, holder WD-40 Multi-Use Produkt sig effektiv selvom det ser ud til at have tørret. Korrosionsagenterne og rustbeskyttelses ingredienserne sidder fast på overflade. Eksterne forhold kan kræve ekstra applikation for maksimum beskyttelse.

Er WD‑40® Multi-Use Product strømledende?

Nej, WD-40 Multi-Use Produkt er ikke strømledende og har en diaelektrisk styrke på 38 000V per 2.5mm som betyder at du skal bruge mere end 38 000V per 2.5mm af plads mellem to metal kontakter for at der sker en elektrisk konduktans. Dog anbefaler vi ikke at bruge vores Multi-Use-Produkt på et kredsløb med strøm på. Vores spraydåse og fleksible rør er metal (leder elektricitet) og kunne ramme en kontakt. Vi anbefaler altid at slå strømmen fra, spraye, og lade det tørre lidt med ventilation og derefter tænde for strømmen igen.

Er WD‑40® produkter spraydåser brandbare?

WD-40 spraydåse er klassificeret som en ekstremt brandbar spraydåse i henhold til Regulation (EC) 1272/2008 (CLP). Se WD-40 spraydåse advarselsteksten eller Sikkerhedsdatabladet om forholdsregler til sikker håndtering og brug.

Er nogle produkter i WD‑40® Firmaet begrænset fra sikker brug I madindustrien eller sikkert at bruge i områder med mulig fødevarer kontakt?

Ingen af WD-40 produkter er sikre til mulig madkontakt dog kan du se hvilke af vores produkter der er sikre til madindustrien ved at kigge om de har et NSF logo. Du kan også hjemme via: http://info.nsf.org/USDA/psnclistings.asp indtast ‘WD-40 Firmaet Limited’, derfra kan du også downloade NSF Certifikater!

Der er forskellige grader af NSF; 3H, H1,H2 og H3
3H bruges til direkte kontakt med mad og indeholder spiselige olier – Soja, Solsikke, osv. (Som ikke skal forvirres med H3 nedenunder)
H1 bruges hvor madkontakt ikke er meningen men der er mulighed for uhensigtsmæssig kontakt i og omkring mad. Op til en smule per million kontamination i mad er tilladt.
H2 Bruges når der ikke er mulighed for madkontakt i og omkring madindustrisområder. Ingen kontamination er tilladt og H2 skal overholde strenge toksikologi parametre.
H3 er additiver der kan bruges i formularen af som kan anvendes i fødevare produkter.

Er WD‑40® Multi-Use-Product sikkert at bruge på elektrisk strøm som en et vanddrivende middel mens strømmen løber?

Vores Multi-Use-Produkt er designet specifikt til at fordrive fugt og har en diaelektrisk styrke på 38 000V per 2.5mm som egentlig bare mener at du skal bruge mere end 38 000V per 2.5mm plads mellem to metal kontakter for elektrisk nedbrydelse/konduktans. Dog anbefaler vi ikke du bruger vores Multi-Use-Produkt på et tændt kredsløb. Vores spraydåse og fleksible rør er metal (leder elektricitet) og kan ramme en kontakt. Vi anbefaler altid at slå strømmen fra, spraye, lade det tørre tilstrækkeligt og så tilslutte strømmen igen.

Indeholder WD‑40® Firmaets produkter Benzen?

WD-40 Firmaet har nultolerance overfor benzen kontamination i vores formularer. Vi har meget strenge regler der undgår brugen af benzen i vores produkter.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark