tracking

Team Audi Cycling Copenhagen

Road Cycling

Verbonden met Team Audi Cycling Copenhagen:

Team Audi Cycling Elite Copenhagen er et dansk Junior cykelhold fra København, hvor de rekrutterer nogle af de største danske talenter til holdet.

Et ambitiøst junior / U19 cykelhold med base i Storkøbenhavn. Tilknyttet Amager cykel Ring, Cykelklubben Fix Rødovre og Lyngby Cykelklub. Et cykelhold, hvis mål er at være blandt de 3 stærkeste hold i Danmark, og konkurrere på det højest mulige niveau under UCI Junior.

Rekrutteringen af rytterne til 2020 Team Audi Cycling Elite Copenhagen er nu etableret, og vi er glade for at kunne præsentere et meget stærkt 2020-hold. Holdet består i øjeblikket af 6, 2. års juniorer, alle med UCI-erfaring og 3 medlemmer fra holdet har også Nations Cup-erfaring. Der er 3 førsteårs ryttere med holdet, så vi kan forsikre både erfaring og talentudvikling i dansk cykling. I flere år har det lykkedes Danmark at skabe mange gode og talentfulde ryttere på World Tour-niveau. VM vinder Mads Pedersen, som holdet lærer af, når han træner med rytterne i sine forberedelser til den tidlige vintertræning.

Med støtte fra vores sponsorer som WD40 og med rekruttering af nogle af de mest talentfulde rytterer til sæsonen 2020, vil holdet være klar til at konkurrere om podieplader på højeste internationale niveau.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark