tracking

Hvordan du kan rengøre din motorsavs karburator

Det er vigtigt at vedligeholde dit haveudstyr. Vedligeholdelse betyder ikke kun rengøring. Det betyder også at kontrollere tilstanden af sliddele på dit udstyr, smøre eller endda udskifte dele, når det er nødvendigt. Vi har allerede detaljeret rengøring af en motorsav, men i dag går vi nærmere ind på detaljerne omkring dens vedligeholdelse, ved at give dig disse nøgler trin, til hvordan du kan rengøre din motorsavs karburator.
Få udstyret anført, nedenfor, rul ærmerne op og begynd!
Din motorsav og din tegnebog tak.

Ting du har brug for

  • Skruetrækker, til at adskille karburatoren

  • Chiffons, for at rengøre karburatoren

  • Udskiftningssamlinger og/eller membraner

  • WD-40 Specialist Degreaser

Trin 1: FÅ ADGANG TIL KARBURATOREN

For at rengøre karburatoren på motorsaven skal du skille den helt ad. Karburatoren er bag filteret. Først skal du fjerne filteret. For at gøre dette, og afhængigt af din model, bliver du nødt til at fjerne dækslet fra filteret med eller uden en skruetrækker. Når filteret er fjernet, er karburatoren tilgængelig. Rul den ud af motorsaven og fjern om nødvendigt den plade, der holder Vedligeholdelse. Tag derefter brændstoffet ud af karburatoren og derefter forbindelsen. Karburatoren kan nu fjernes fra motorsaven.

image n3d artphoto.com , adobe stock

Trin 2: DEMONTER KARBURATOREN

Nu, hvor du har fjernet det, er du nødt til at adskille det, før du kan rengøre din motorsavs karburator. Find mærket af din karburator og dens reference, så du kan ændre det, hvis det er nødvendigt. Skru først den store midterskrue af med en flad skruetrækker. Derefter forsigtigt fjern låget uden at tabe membranerne. Fjern den såkaldte “fulde” membran. Skru derefter lidet på bagsiden af karburatoren, men inden da skal du få øje på lufthullets retning, så du kan trække det op i den rigtige retning. Fjern derefter membranen og forsegle under låget.

image anze , adobe stock

Trin 3: RENGØR KARBURATOREN

Nu vil du være i stand til at rense din motorsav karburator! Til dette, anbefaler vi dig at bruge WD-40 SpecialistDegreaser. Det vil være perfekt til at fjerne fedt, olie og snavs. Spray produktet over hele karburatoren og tør med en klud. Glem ikke at rense låg, som du har demonteret så godt. Hvis du ikke har en WD-40 Specialist, kan WD-40 Multifunktionsproduktet bruges som erstatning.

image herraez , adobe stock

Trin 4: SKIFT LED, HVIS DET ER NØDVENDIGT

Når din motorsav karburator er blevet renset, kontrollere tilstanden af leddene og membraner. Hvis du bemærker slid, er det bedst at ændre dem til nye. Hvis du ønsker at opretholde motorsavens og karburatorens ydeevne og forlænge deres levetid, er det vigtigt at ændre sliddelene for at undgå at forårsage svigt eller for tidlig slitage af udstyret.

hvordan du kan rengøre din motorsavs karburator 002

Trin 5: SAML KARBURATOREN IGEN

Når du har renset din motorsav karburator, og ændre sliddele (membraner og / eller led), trække den op i den modsatte retning af trinene. Rul leddene, membranerne og derefter re-dække lågene, opmærksom på retningen af lufthullet. Træk derefter karburatoren op på motorsaven ved at tilslutte forbindelsen og derefter ankomsten af benzin. Endelig re-fix pladen, der holder karburatoren til motorsaven og erstatte filteret og dets cache.

image anze , adobe stock (1)

DIN MOTORSAV VIL TAKKE DIG!

Med en god fedtfjerner- og skruetrækker er det nemt selv at rengøre motorsavs karburatoren! Ved regelmæssigt at vedligeholde din motorsav og andet havearbejde og dit udstyr, vil du opretholde deres ydeevne og forlænge deres levetid.
Som et resultat, vil du spare penge ved at holde det samme udstyr i lang tid.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company