tracking

Hvordan du polere guld smykker

Hvem elsker ikke guld? Jeg mener synet af guld smykker kan begejstre selv de mest latente hjerter. Specielt kvinder har guld smykker på med stor stolthed og stil. Men der kommer måske et tidspunkt hvor dine guld smykker stopper med at se ud og skinne som det engang gjorde. Men det betyder ikke at det er tid til at du smider det kostbare ornament væk og få en ny en—ikke mange mennesker har råd til at gøre det. Men det betyder at dit guld ornament har brug for en rengøring og polering. Men hvordan gør man det? Her er et par trin der fortæller dig hvordan du polere guld smykker.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Vand

  • Bagepulver

  • Opvaskemiddel

  • Tandbørste

  • Blød klud

  • Pudseklud til smykker

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Lig Guldet i blød i den Magiske Mikstur

Uanset om det guldkæder du skal polere eller en ring, så er sandheden at du får brug for hjælp fra den magiske mikstur. Hvad består denne mikstur af? Den magiske mikstur består af bagepulver, opvaskemiddel og vand. Ja det er det! Du skal blot fylde en skål med vand og tilføje en lille mængde bagepulver til det, derefter opvaskemiddel. Derefter skal du nedsænke dit stykke guld ned i denne mikstur i et par minutter, så den magiske bryg kan få tid til at lave sit magi!

TRIN 2

Skrub, Skrub og Skrub

Når miksturen har haft nok tid til at have en effekt på dit stykke guld, så er det næste trin for dig at skrubbe guldet fri for alle mulige former for jord og skidt. Men når det kommer til at skrubbe, er det vigtigt for dig at passe meget på hvilket udstyr du vælger til jobbet. Hvorfor? Fordi vælger du noget for hårdt, så kommer du måske ikke kun af med jord men risikerer også at ødelægge guldet. En tandbørste i babystørrelse er perfekt til jobbet. Når du skrubber, er det vigtigt at huske at der ikke er brug for at du bruger for meget kraft eller tryk. Det er helt fint bare at skrubbe med forsigtige hænder!

TRIN 3

Rens Den

Når du har gennemført et grundigt (og forsigtigt) skrubbe arbejde, er det tid til at rense dit stykke guld for at få al den ”magiske mikstur” og uønsket skidt af. Det anbefales at du vælger varmt vand til det, i stedet for koldt, grundet det varme vands egenskaber. Mens du renser, skal du sikre dig at du får ALT bagepulver miksturen af fra overfladen og hjørnerne af dit huld. Når du har renset det grundigt, så inspicer det for at se om proceduren gav de ønskede resultater eller ej. Hvis du ikke er tilfreds, så gentag proceduren en gang mere for at få bedre resultater.

TRIN 4

Tør Den Af

Når du har renset dit stykke guld grundigt og er tilfreds med resultater, er næste trin for at polere det kræver at du tørre dit fugtige guld ornament af. Lyder simpelt nok ikke? Men tingen er det er nemt at lave en fejl her og ende med at få ridser på hele dit guld ornament, det ødelægger dens skønhed i processen. For at sikre at du kan tørre den uden at ridse den, anbefales det at du bruger en blød klud itl at tørre den af. Brugen af køkkenrulle er IKKE anbefalet, fordi det kan gøre mere skade end nytte. Husk: du skal gøre dit guld ornament tørt, ikke ridset!

TRIN 5

Berøringen af en Pudseklud til smykker

For at færdiggøre poleringsprocessen af dit huld, skal du bruge en pudseklud til smykker. En pudseklud til smykker kan nemt købes i smykkebutikker og supermarkeder. Det eneste du skal gøre, er at tage pudsekluden til smykker og tørre overfladen af dit guld forsigtigt. Det giver guldet en glans og polering. Hvis du ser noget tilbagesiddende skidt og møj på dit stykke guld, så brug pudsekluden til at tage hånd om det. Tør dit guld et par gange—som minimum—med pudsekluden for at give den en fortjent polering!

TRIN 6

WD-40

Når du taler om polering af guld, så skal man give en vis omtale til multi-purpose sprayen vi kender og elsker, ved navn WD-40. Hvorfor? Fordi det at pudse guld er bland to tusind ting som WD-40 er blevet kendt for.

Brugen af WD-40 til guld polering simplificerer hele proceduren. Brugen af WD-40 kræver at du sprøjter en ren klud med WD-40, indtil den er opblødt, og så tørre guld stykket med den fugtige klud forsigtigt for at fjerne hele produktet. Og… det var det! Med WD-40, er det det eneste du skal gøre for at polere guld.

KONKLUSION

Bortset fra den dramatiske simplificering, er der en anden fordel ved brugen af WD-40 til at polere guld: fjernelsen af ridser. Metoden der blev nævnt tidligere, er effektiv, uden tvivl, men det kan ikke tage hånd om ridserne der er i overfladen af dit stykke guld. Med WD-40 kan du være sikker på at dit guld ikke kun vil blive poleret men enhver rids bliver mindre synlig.

 

Du kan købe WD-40 Online her!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark