tracking

Hvordan du Rengør Trillebøre

Forestil dig at flytte ind i et nyt hus og finde en rusten trillebør i baghaven. Ville du bare smide den ud eller ville du lære hvordan du rengør trillebøre? Det er et ret almindeligt haveredskab og letter byrden for din ryg. Når vi er færdige med at lære dig nogle simple trin, vil din rustne trillebør ikke være langt fra at blive et værdifuldt redskab.

Ting du har brug for

  • Udvidende Skum

  • Vand

  • Metal Maling

  • Sandpapir

  • Stålbørste

  • WD-40 Specialist affedtningsmiddel

Trin 1: Fjern Rusten Med WD-40 Specialist Affedtningsmiddel

Før du kan begynde med at rengøre din trillebør, er det vigtigt at du fjerner alt overfladisk rust. Det kan nemt gøres med hjælp fra WD-40 Specialist affedtningsmiddel. WD-40 Specialist affedtningsmiddelprøv er effektiv til at fjerne rust så prøv det.

Til selve ladet på trillebøren, skal du muligvis bruge en stål børste eller sandpapir med groft korn for at gnubbe al rusten af når den er blevet løsnet. Når du har rengjort selve ladet, kan du gå videre til resten af trillebøren.

image rh2010, adobe stock (1)

Trin 2: Grunding og Maling

Så du vil vide hvordan du rengør trillebøre. Men det næste trin er at grunde og male. Efter du er færdig med at slibe, er din trillebør klar til et makeover. Før du kan begynde, er det bedst at belægge det bar metal med en rust beskyttende grunder. Du bør gøre det for at undgå at den ruster igen. Med trillebøren grundet kan du nu male den.

image mayatnik, adobe stock (1)

Trin 3: Rengør Hjulene

Du er tæt på at vide hvordan du rengør trillebøre så hvad er det næste trin? Hjulene på en trillebør har ofte en del rust- Det kan være fordi de bliver kørt over snavs, torne og meget mere. Der går heller ikke længe før disse hjul skal skiftes. Problemet er at hjulene kan koste dig meget hvis du skal skiftes ofte.

Hvis du vil forlænge din trillebørs hjuls levetid, så skal du pumpe dem op med udvidende skum i stedet for luft. Ved at gøre det kan du gøre dem forholdsvis uforgængelig. Prisen på udvidende skum koster kun lidt mere end at få dem fyldt med luft. Hvis du virkelig vil vide hvordan du rengør trillebøre, så skal du holde den ren. Det er bedst at rengøre den ofte så du kan undgå en trillebør der hele tiden er beskidt.

image maria sbytova, adobe stock

Trin 4: Opbevar Din Trillebør

Til sidst bør du virkelig lægge mærke til hvor du opbevarer din trillebør. Efter den er blevet renset godt, bør du opbevare den et tørt sted. Selv hvis du ikke tror at du kan tørre din trillebør før du opbevarer den, bør det ikke være et problem.

Det eneste du skal gøre, er at sikre dig at trillebøren står mod en mur i stedet for at lægge. Ved at gøre det vil du undgå at den ruster lige så nemt, samtidig med at den tørre hurtigere.

image patryssia, adobe stock

KONKLUSION

Det var da ikke så svært at lære hvordan du rengør trillebøre? Bare sikrer dig at du rengør dem godt efter hvert brug eller i det mindste på en ugentlig basis.

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company