tracking

Hvordan du Renser Beskidte Strømledninger

Fra strøm redskaber til fjernsyn, strømledninger ses ofte bort fra i de fleste elektriske ting. Det skyldes at disse ledninger altid sidder i hjørnet af rum hvor de begynder at indsamle en hel del af skidt- Hvis du er her fordi din strømledning ikke ser særlig pæn ud eller har mistet evnen til at sende eller modtage strøm, så er du på rette sted. Her vil vi lære dig hvordan du renser beskidte strømledninger på bare 6 trin.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Tør klud

  • Opvaskemiddel

  • Varmt vand

  • Tør svamp

  • Spartelkniv eller Ske

  • Varmt eddike

  • Bage pulver

  • Tandbørste

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Generel Rensning

Den allerførste ting du skal gøre at afstøve disse strømledninger med hjælp fra en tør klud for at eliminerer alt kæledyrshår og støv samt løst skidt. Hvis du ser nogle tyggede, krakelerede eller opsprættede strømledninger, så skal du udskifte dem helt.

TRIN 2

Brug ikke Opløsning eller Alkohols Rengøringsmiddel

Nu skal du lave en opløsning der er en mikstur af opvaskemiddel og varmt vand. Når opløsningen er lavet, så dyp en tør svamp ned i den og begynd at rense strømledningen. Det kan gøres ved at klemme og folde svampen om ledningen langs den.

TRIN 3

Brug Skeer eller Spartelknive

Når strømledningerne er rene, skal du bruge en spartelkniv eller ske til at fjerne de tørre malingspletter fra strømledningen. Hvis de ikke kommer af med det samme, så skal du bruge et stykke køkkenrulle til at fugte pletterne med varm eddike eller citrusrens. Du kan også bruge din hårtørrer til at løsne eller varme alle disse malingspletter.

TRIN 4

Pasta lavet af Vand og Bagepulver

Hvis din oprindeligt hvid ledning bliver guld, skal du bruge en mikstur af bagepulver og vand og applikere det med en tandbørste. Når pastaen begynder at tørre eller danne skorpe, så skal du bruge fugtige svampe til at fjerne dem og få de blegede overflader frem.

TRIN 5

Ved hjælp af Trykluft

Hvis du tror at du har skidt der sidder fast indeni hun siden af forlængerledningen eller stikbenene, så bør de første værktøj være træ tandstikker. Hvis det ikke kan gøre arbejdet, så er vi sikker på at trykluft vil. Blæs trykluft ned i hullerne for at rense beskidte strømledninger.

TRIN 6

Brug WD-40 til Præventiv Vedligeholdelse

Når din strømledninger er blevet renset, skal du bruge fugtige svampe til fjerne ekstra skidt efterladt fra bagepulveret. Efter det, kan du endelig sprøjte noget WD-40 på en ren klud og tørre over ledningen for at afværge skidt og væske og samtidig beskytte mod rust eller korrosion.

KONKLUSION

Selvom disse 6 trin maks. Tager ca. en time, hvor mange ledninger i dit hus vil du sige, at der skal rengøres? Derfor er forebyggende vedligeholdelse bedre end vedligeholdelse, når fejlen er opstået, og du ved nu, hvordan du renser Beskidte Strømledninger.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark