tracking

Sådan fjerner du tyggegummi fra et tæppe

Står du og venter gæster inden for den næste time, og pludselig ser du, der sidder tyggegummi fast på dit tæppe? Du har bestemt ikke tid til at gennemgå de længerevarende metoder til, hvordan du slipper af med tyggegummiet. Hvad gør du? Det er ikke nødvendigt at gå i panik, da der rent faktisk findes et husholdningsprodukt, der kan hjælpe dig. Ja, vi taler om WD-40. WD-40 er ikke kun en simpel, men også en nem og hurtig metode til at fjerner du tyggegummi fra et tæppe. Her er, hvad du skal gøre for at komme af med tyggegummiet samt pletten, og få dit tæppe tilbage, så godt som nyt.

TING DU HAR BRUG FOR

  • En skrubbebørste

  • En ren klud

  • Tæpperenser

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Spray noget WD-40 på tæppet

Tag din dåse med WD-40 Multi Use Product, spray en generøs mængde af produktet på det berørte område. Sørg for at tage en stikprøve på et ikke-synligt område af tæppet, før du påfører sprayen på et større område.

TRIN 2

Lad det tørre

Lad WD-40 sætte sig og trænge ind i tyggegummiet i et par minutter. Det er ikke nødvendigt at lade produktet sidde længere end 30 minutter, og det skulle gerne gå igang med, at virke med det samme.

TRIN 3

Skrub!

Tag børsten og skrub det berørte område og tyggegummiet, sørg for at skrubbe pletten i samme retning. Vælg enten venstre eller højre side og bliv ved med, at skrubbe i samme retning, i nemme og hurtige bevægelse. Vær ikke for hård ved tæppet, ellers ender du med at beskadige det.

TRIN 4

Fortsæt med at anvende WD-40

Hvis tyggegummiet ikke kommer af med det samme, skal du fortsætte med at anvende WD-40 Multi Use Product og fortsætte med, at skrubbe det berørte område. Til sidst burde tyggegummiet komme af. Når det er fjernet, skal du duppe det berørte område med en ren klud for, at slippe af med eventuel rester fra WD-40.

TRIN 5

Rens dit tæppe

Når tyggegummiet er fjernet, er det vigtigt at give dit tæppe en rengøring mere for at fjerne rester af pletten. Vi foreslår, at du bruger et mildt rengøringsmiddel på det engang berørte område for at sikre, at der ikke er nogen rester eller pletter tilbage

Konklusion

Dette vil gøre, du slipper af med tyggegummipletten på intet mindre end 10 minutter, og dit tæppe vil være rent og se friskt ud. Ingen vil være i stand til at kunne se, at der har været tyggegummipletter på tæppet, et par minutter forinden. Det er den hurtigste og nemmeste løsning, når du skal fjerner du tyggegummi fra et tæppe, uden, at du ødelægger tæppets struktur og fornemmelse.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark