tracking

Sådan fjerner du vandpletter på spejle

Vinduer og spejle i køkkenet og på badeværelset er de mest almindelige steder, hvor vandpletter opstår, da vanddråber let kan forvildes fra vasken. Der er mange teknikker til at fjerne vandpletter fra spejle, men hvis du har, at gøre med hårdt vand, er det ikke alle teknikker, der vil fungere for dig. Du skal gøre vasken ren, hver gang du har brugt den, og det er der jo ingen, der har tid til. Her er nogle enkelte trin, du kan følge for, at fjerner du vandpletter på spejle og vinduer og gøre dem så gode som nye.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Hvid eddike

  • Vand

  • Rent håndklæde eller klud

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Lav blandingen

Lav en blanding af 50% hvid eddike og 50% vand. Den bedste løsning er at vælge vand, som består af færre mineraler.

TRIN 2

Tør pletter væk

Tag et håndklæde og læg det i blød, i blandingen. Når det er gjort, skal du bruge håndklædet til, at tørre pletterne væk. Sørg for, at håndklædet forbliver vådt gennem hele processen.

TRIN 3

Fortsæt med at arbejde på vanskelige områder

På vanskelige områder skal du presse håndklædet på området i nogle minutter. Syreindholdet hjælper med at blødgøre mineralerne i hårdt vandt, hvilket vil gøre det nemmere for dig, at fjerne disse pletter. Du kan også drapere det våde håndklæde på spejlet eller vinduesglasset, indtil vandpletterne forsvinder.

KONKLUSION

Hvis du ikke ønsker at gennemgå ovenstående procedurer, kan du bruge WD-40, da det effektivt fjerner vandpletter på spejle. Det er en effektiv spray, som egner sig til rengøring af spejle og fjernelse af vandpletter og vil efterlade dine spejle, helt som nye.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark