tracking

SÅDAN RENGØRE UKLARE FORLYGTER

Er dine forlygter ikke så lyse som de plejede at være? Er du bekymret over kondens på forlygten? Over tid kan dine forlygte blive uklare og slørede. Denne guide vil hjælpe dig med at rengøre uklare forlygter så de kan blive klare igen. Frygt ikke for denne guide kan hjælpe dig med at rengøre uklare forlygter så du hele vinteren kan lyse de mørke veje op.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Rens

Før vi kan begynde med at rengøre de uklare forlygter skal vi være sikre på at forlygterne er rensede. Tag en klud og tør grundigt forlygter og fjern alt jord, støv eller snavs der er bygget op på dem.

TRIN 2

Anvend

Nu når der ikke er noget jord, støv og snavs kan vi putte en generøs mængde WD-40 Multi Use Product på en ren klud. Tør overfladen af forlygten grundigt og vær sikker på at du rammer hele forlygtens overflade.

TRIN 3

Gentag

Efter du har færdiggjort den ene forlygte skal du gentage processen på den anden forlygte. Vær sikker på at du har puttet WD-40 Multi Use Product på kluden og at du tørrer hele forlygtens overflade.

TRIN 4

Rengør

Når du er færdig med trin 3 så rengør forlygterne med noget rent sæbevand og en svamp. Dette fjerner alt det overskydende produkt der er blevet efterladt fra den tidligere process. Husk at tørre forlygterne af med et håndklæde eller en mikrofiber klud.

Konklusion

Noget der først føles skræmmende er nemt når du har det rigtige værktøj. Denne simple trin efter trin guide har hjulpet dig med at rengøre uklare forlygter og har også gjort din bil sikker på vinter vejene og klar til at lyse vejene op i de mørke nætter.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark