tracking

SÅDAN RENGØRER DU DINE SØLVSMYKKER

Sølvsmykker kan se fantastiske ud når de er rene og skinnende, men de kan nemt blive snavsede over tid når de bliver brugt. Heldigvis har vi lavet en guide som viser hvordan man rengører du dine sølvsmykker.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Forberedelse

Inden vi begynder rengøringsprocessen er det vigtigt at du gør alting klar inden. Tag en skål med rent vand, en tør klud, en rengøringsklud og WD-40 Multi Use Product. Husk også at samle alle dine snavsede sølvsmykker så de er klar til at blive rengjort.

TRIN 2

Start

Når alt er samlet er det tid til at starte rengøringsprocessen. Tag dit WD-40 Multi Use Product og prøv det af på en ubetydelig del af smykket for at se om det er sikkert at bruge. Når du føler det er sikkert at bruge, sprayer du WD-40 Multi Use Product på resten af smykket.

TRIN 3

Rengør

Imens WD-40 Multi Use Product er på smykket tager du din vaskeklud og polerer smykket i en cirkulær bevægelse. Dette vil fjerne alt snavs der har bygget sig op på smykket.

TRIN 4

Skyl

Når du har fjernet alt snavset, skyller du smykket i vand og tørrer det med en tør klud. Dette fjerner alt det WD-40 Multi Use Product der er tilbage på smykket og gør også smykket skinnende og smukt.

Konklusion

Dine sølvsmykker er nu blevet rene og du kan nu med glæde have dem på. Denne simple trin efte trin guide har hjulpet dig med nemt og effektivt at rengører du dine sølvsmykker. Der er ikke behov for dyre eller professionelle rengøringsprodukter når man nemt kan gøre det selv derhjemme!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark