tracking

SÅDAN RENGØRER DU KROM

Krom ser smuk ud, når den er ren og skinnende, men krom tiltrækker let jord, støv og snavs. Dette kan gøre det mindre attraktivt at se på og kan skade dets tiltrækning. Da jord og snavs let kan ses på den skinnende krom, er det vigtigt at rengøre overfladen regelmæssigt. Heldigvis kan Chrome rengøres hurtigt og effektivt ved at følge et par hurtige trin, og du vil vide, hvordan rengører du krom.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Forberedelse

Inden vi begynder er det en god idé at samle alt det du skal bruge. Fyld en spand med varmt vand da det vil hjælpe med at nedbryde snavset nemmere. Tilføj noget sæbe, vaskemiddel eller specifik bil vaskemiddel til vandet.

TRIN 2

Rengør

Når du har en spand med sæbevand så tag din svamp, dyp den i vandet og begynd med at rengøre kromet i en cirkulær bevægelse. Du burde begynde at se jorden og snavset nedbryde og at kromet begynder at se bedre ud.

TRIN 3

Skrub

Nogle gange sidder jorden og snavset godt fast og kan være svært at fjerne med sæbevand. Hvis det er sagen så tag en blød børste eller en tandbørste og skrub det der sidder mest fast.

TRIN 4

Tør

Når du er glad for resultatet er det tid til at tørre kromen. Tag en mikrofiberklud eller et håndklæde. Dette vil give den skinnende effekt tilbage så kromen ser fantastisk ud.

TRIN 5

Beskyt

Glem ikke at beskytte kromen efter rengøringen. Brug WD-40 Multi Use Product for at vedligeholde og beskytte det. Spray WD-40 Multi Use Product på kromen og efterlad det i et par minutter før du tørrer det af med en klud. Husk ikke at få noget WD-40 Multi Use Product på dine bildæk for ellers mister de deres greb.

Konklusion

 enkelt er det. Du har nu rengjort det snavsede krom som du har kigget  og det ser nu smukt og skinnende ud. Nu ved du hvordan man rengører du krom! 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark