tracking

Hvordan Man Vedligeholder Havesakse

Eftersom havesæsonen er her, hvorfor så ikke lære hvordan man vedligeholder havesakse? De bruges ofte så det er godt at vide hvordan du vedligeholder havesakse dem så de holder i lang tid.

Du vil finde ud af at de samme teknikker som bruges til at gøre havesakse skarpe også bruges til andre klinger. Pas altid på med skarpe objekter og brug sikkerhedshandsker. Så lad os begynde.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Sikkerhedshandsker

  • Slibesten

  • Opvaskemiddel og vand

  • Metalsvamp

  • WD‑40® Multi-Use-Product

TRIN 1

Olie eller Gør din Slibesten våd

Du skal starte med slibeprocessen. Nogle slibesten kræver at du gør dem våde i vand før du bruger dem. Andre kræver bare at du dypper dem i en smule olie. For at finde ud af det, så kig i instruktionsmanualen der kom med din sten.

TRIN 2

Skil din Beskæresaks ad (Valgfrit)

Ikke alle haveredskaber eller beskærer er blevet fabrikeret på en måde hvor de kan skilles ad. De redskaber der ikke kan skilles ad, bør forblive intakte under hele processen. Skil dem kun ad hvis du er komfortabel med det.

TRIN 3

Opvaskemiddel eller Vand

Det næste trin til at smøre din beskæresaks er at vaske din klinge. Hvis du har skilt din beskærer ad, så giv dem alle et individuelt bad. Hvis du ikke har skilt dit redskab ad skal du naturligvis vaske det som en samlet enhed.

Uanset hvad så brug en metalsvamp og nogle opvaskemiddel til at rense klingen. Du vil finde ud af at det vil give nogle fantastiske resultater. Det vil ikke kun fjerne partikler, men havesaksen vil næsten se ny ud – men vi er ikke engang begyndt endnu.

TRIN 4

Slib klingen

Teknikker til at gøre det vil være forskelligt fra ekspert til ekspert eller endda formen af dine slibesten. I ethvert tilfælde vil du dog skulle få saksen og stenen i kontakt og føle efter den rigtige vinkel. Når du har fundet den perfekte vinkel, skal du bare rykke stenen langs klingen for at lave noget slid på kanten. Metoden du bruger til at rykke stenen, vil afhænge af typen af værktøj du bruger. Pas på under dette trin.

TRIN 5

Smør Havesaksen

Når du er færdig med slibeprocessen, er det tid til at smøre havesaksen med hjælp fra WD-40 Multi-Use-Product. Med dette produkt, vil du have smurt og forhindret rust i at komme på din havesaks. Når du bruger produktet, skal du bruge nok til at dække overfladen af sektionerne du sprøjter på. Hvis du tror du har puttet for meget på, skal du bare bruge en klud til at tørre det overskydende af. Put så igen WD-40 Multi-Use-product på hver gang du renser dine havesakse.

KONKLUSION

Ved hjælp af denne vejledning vil du være i stand til at holde dine beskæringssaks vedligeholdt og smurt ved hjælp af WD-40 Multi Use Product.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark