tracking

Sådan fjernes rust fra dine vinduesrammer

Vinduesrammer supplerer skønheden i dit hjem, ikke sandt? Imidlertid er der altid en stor chance for, at disse vinduesrammer kan ende med rust over en periode. Dette er især tilfældet, når vinduesrammer støder på forhold som regn og kraftig vind. Rust kan til gengæld få dine vinduer med dobbelt eller enkelt glas til at se usignede ud, hvis de ignoreres. Ved du sådan fjernes rust fra dine vinduesrammer? Heldigvis, med en rustfjerner og andre enkle metoder, kan alle nemt fjerne rust.

Så hvis du ønsker at fjerne den stædige rust fra dine vinduer på egen hånd, kan du følge nedenstående strategier: 

TING DU HAR BRUG FOR

  • WD‑40® Multi Use Product

  • Eddike og vand

  • Maling

  • Rengøringsklude

TRIN 1

Blend vand og eddike til at gøre en naturlig rustfjerner

Her vil du nødt til at få dig en spand og begynde at blande vand og eddike inde i det i lige store portioner. Hvorfor eddike selv? Tja, fordi eddike består af eddikesyre, som kan  reagere med rust. Denne reaktion vil få rust til at løsne sig fra vinduesrammen (præcis hvad du forsøger at gøre). 

For at sikre korrekt rustfjernelse skal du bruge en blød børste med blandingen. 

TRIN 2

Påfør en rustfjerner for de mest stædige pletter

Når rust er efterladt usoigneret for længe, det begynder at integrere med overfladen af vinduesrammer. Denne form for rust, derfor bliver ganske vanskeligt at fjerne. Hvis du har sådan et problem med dine vinduesrammer, du burde købe en kommerciel rustfjerner såsom WD-40. WD-40 beskytter dine rammer mod rust med lethed. Det kan gendanne overfladen af vinduesrammen 

KONKLUSION

Når rust er blevet fjernet fra overfladen af dine vinduer, vil du nødt til at forhindre yderligere rust formationer på grund af fremtidige vejrforhold. Vi anbefaler at bruge polyurethan tætningsmidler eller endda maling for at forhindre rust i at  bygge op igen. Begge kan afhentes fra hjem forbedring eller detailbutikker og arbejde smukt for en DIYbelægning job. 

Tja, der har du det. Fjernelse af rust fra vinduesrammer er virkelig så let. Brug af nogle WD-40 vil hjælpe spare dig tid ved at få arbejdet gjort hurtigt uden at skade dine vinduesrammer. 

Du bør komme videre til det for at holde glans på dine rammer. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen.

 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark