tracking

Hvordan man ordne a knirkende dør?

Du har oplevet en knirkende dør, da en af dine søskende kom ind for at få fat i noget. Det kan være ret frustrerende at høre knirken rundt om i huset. Den gode nyhed er, at det ikke er så svært at ordne.

Problemet opstår, når hele eller en af ​​dørhængslerne er ringe smurt eller ikke har været smurt i lang tid. En anden stor årsag er, at snavs klæber sig til smøremidlet påført, og dermed gør det til snavs.

I dag vil vi fortælle dig i fem enkle trin, hvordan du løser problemet. Også med hvordan man kan slippe af med det hele alene.

 

WD-40 kan nu købes online her!

 

 

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Find problemet i den knirkede dør

Det er altid vigtigt at finde problemet, før du kan gøre det om. Hvis du ikke ved, hvor problemet er, hvordan kan du selv rette det?

Du skal vide, hvilken af ​​hængslerne på døren der gør støj. Det er nemt at finde ud af det. Flyt dit øre nær hvert af hængslet på den knirkede dør og derefter efter det, bede nogen om langsomt at flytte døren.

På denne måde vil du vide, hvilken af ​​hængslerne der er problemet, eller om problemet er dem alle.

TRIN 2

Fjern støv fra knirkende dør

Tag et rent stykke klud og tør de synlige dele af hængslerne for at fjerne støvet fra ydersiden. Dette er vigtigt, da du ikke vil have støv til at komme tilbage i hængslet og gøre det værre.

Hvis du har nogen til at hjælpe dig, kan du endda fjerne døren fra hængslet for at rense dem ordentligt. Vær forsigtig, når du gør det, da døre kan være tunge.

TRIN 3

Fjern snavs fra den knirkede dør

Snavs er dannet, når støv fortsætter med at samle på fedtet, der tidligere er påført hængslerne. Fjernelse af dette vil gøre det nemmere for dig at smøre hængslerne og dermed rette den knirkede dør.

Den bedste måde at klare sig på er at sprøjte rigelige mængder WD-40 på hængslerne. Alt i alt har den fremragende indtrængende kapaciteter, som vil rense snavs udefra. Derudover vil de også tage snavs ud fra alle de skjulte dele af hængslerne.

Bare få en klud klar til at fange nogen dryp og brug det røde halm for at undgå at få det på overflader i nærheden.

TRIN 4

Smør den knirkende dør igen

Når du er sikker på, at hængslerne er rene, skal du smøre hængslerne igen. WD-40 Multi-Use-Product fungerer også som et fantastisk smøremiddel og holder smørret i et stykke tid.

KONKLUSION

Afslutningsvis er det sidste trin at teste om din løsning har fungeret. Testen vil også fortælle dig, om hængslerne, bortset fra dem, du har rettet, stadig larmer. 

 

 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark