tracking

Hvordan Du Erstatter Terrassedørslås

Terrassedøre spiller en vigtig rolle i at holde din baghave sikker, så det er vigtigt at sikrer at døren lukker og låser korrekt. Det er normalt at små ting sætter sig i låsemekanismen eller at låsene går i stykker med alder og brug. Uanset dørenes stand skal du vide hvordan du erstatter terrassedørslås. Du skal bare kende de 4 trin som vil fortælle dig hvordan du skifter dørens lås effektivt.

Ting du har brug for

Trin 1: Inspicer Låsen

Det første du skal gøre er at inspicere låsen. Ofte vil du se at disse typer af døre bruger flere pinde der også findes i normale døre. I disse typer af låse kan skidt nemt komme ind. Derved sætter mekanismen sig fast. Du skal bare sprøjte noget WD-40 Multi-Use-Product ind i låsen. Det kan hjælpe med at fjerne ting der sidder inde i låsen.

image jodie johnson, adobe stock

Trin 2: Smør Din Lås Med Noget WD-40 Multi-Use-Product

Bortset fra det, vil nogle døre bruge nogle notches der går op og ned. Disse typer af dørlåse har nogenlunde de samme slags skidt problemer og det skal håndteres på samme måde. Hvis du ikke ved hvordan du skifter låsen så kan du prøve at bruge noget smørelse så som WD-40 Multi-Use-Product for at se om låsen kan repareres.

image coralimages, adobe stock

Trin 3: Fjern Låsens Krop

Det næste du skal overveje er at fjerne slåens krop. Hvis det ikke hjalp at smøre låsen, så er det et tegn på at slåen skal skiftes. Her skal du få fat i en god skruetrækker og fjerne skruen i toppen af slåen. Når det er blevet gjort så glid slåen ud fra sin plads og lad den hænge fra den nedre slå.

Med slåen fjernet, vil du se nogle monteringsskruer der bruges til at holde dørlåsen på plads. Skru dem ud og hiv låsen ud af døren. Tag låsen til dit lokale byggemarkede for en udskiftning. Det kan være effektiv med hvordan du udskifter terrassedørslåse

image dero2084, adobe stock

Trin 4: Installer Låsecylinderen og Sæt Slåen på Igen

Når du har købt låsen der skal erstatte den ødelagte, så sæt den på plads på din terrassedør. Nu skal du spænde dens monteringsskruer før du fortsætter – sikrer dig at håndtaget og nøglen virker som de skal. Hvis du tror at de virker som de skal, så skal du skrue slåen fast på døren.

image olesia bilkei, adobe stock

Trin 5: Test Igen

Det sidste du bør overveje er at teste den. Sikrer dig at låse armen virker godt og at det ikke er muligt at glide døren åben når den er låst. 

image photographee.eu, adobe stock (3)

KONKLUSION

At lære hvordan du skifter låsen behøver ikke være svært. Forhåbentligt har denne guide hjulpet dig og påskønnet dig til at reparere dine ødelagte låse. Når der bliver brug for det vil du ikke behøve at google hvordan du skifter låsen igen.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company