tracking

Sådan smøres dørhængsler

En knirkende dør kan være virkelig irriterende, og lyden kan give dig frysninger! Derfor bør du finde en holdbar løsning, før knirkende døre skræmmer dig og din familie. Denne guide kan hjælpe dig med at undervise i, hvordan du stopper dørene med at knirke uden at ringe til en professionel.

WD-40 kan nu købes online her!

Sådan smøres dørhængsler uden professionel hjælp

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Fjern hængselsstiften ved hjælp af en Nail Punch og hammer

Her bliver du nødt til at placere en søm i bunden af hængslet og forsigtigt tappe spidsen med din hammer. Ved at gøre dette, ville du løsne den problematiske hængselstift, så den er til, at trække ud med hænderne. Hvis den ikke kommer helt ud, kan du bruge bagsiden af din hammer til at trække den ud.

TRIN 2

Påfør hængselstiften dit valgte smøremiddel

Et smøremiddel kan hjælpe med at belægge din knirkende dørs hængselsstift, hvilket gør det nemmere for døren at dreje samtidig med det forhindre rust – hvilket sandsynligvis har forårsaget problemet i første omgang. Dette smøremiddel vil også holde ganske længe i hængslet uden at tørre ud.

TRIN 3

Sæt hængselsstiften tilbage i hængslet

Når stiften er blevet smurt ind, skal du sætte den på plads igen. Dette kan gøres ved at du vrider den i det omfang du finder tilpas, og derefter ved hjælp af din hammer- og sømteknik igen. Når stiften er på plads igen, skal du åbne og lukke din ‘engang knirkede’ dør et par gange for at sikre dig, at problemet er helt væk Hvis du stadig synes, at døren knirker, kan du starte forfra og sørge for, at have smurt stiften nok.

TRIN 4

Tør noget af det overskydende olie væk

Ofte finder du ud af, at det overskydende smøremiddel kan forårsage nogle olieagtigte rester, som sidder fast uden på dine dørhængsler. Ikke nok med dette er en smule ulækkert, kan det også medføre pletter, hvorfor du skal bruge klude for at rense det overskydende olie væk. WD-40: One-stop-løsning til at smøre dørhængsler

KONKLUSION

Ved hjælp af det smarte sugerør/rør i dette produkt kan du nemt smøre og beskytte dine dørhængsler og hængselsstifer mod rust og korrosion. Alt hvad du skal gøre er at sprøjte hængslet med WD-40 og rengøre det overskydende lag med en mikrofiberklud. Så nemt er det! Så sådan gøres det, mine damer og herrer; dit liv bliver ikke længere en scene fra en thrillerfilm, når nogen åbner en dør. En velsmurt dør betyder, at den er mere sikker og mindre støjende, hvilket giver dig noget velfortjent ro i sindet.

Nu ved du det Sådan smøres dørhængsler!

 

 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark