tracking

Hvordan du nemt renser dørhåndtag

Der er forskellige typer dørhåndtag. Hvis du er en vedligeholdelsesfreak, vil du selvfølgelig være opmærksom på at have rene dørhåndtag, har jeg ret? Ingen kan lide at skulle røre beskidt dørhåndtag, når man åbner eller lukker en dør. Denne vejledning fortæller dig hvordan du nemt renser dørhåndtag.

Men når vi taler om rengøring af forskellige typer dørhåndtag, afhænger den krævede teknik meget af, hvilken type dørhåndtag du har. Med det i tankerne er her en forklaring på rengøringsteknikker, der kan arbejde på dine forskellige dørhåndtag.

Ting du har brug for

  • Vand

  • Opvaskemiddel

  • Ren klud

  • Skruetrækker

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1: Fjern dørhåndtag

For at kunne give dine dørhåndtag en god rengøring, kan det være nødvendigt at fjerne dørhåndtaget fra døren. For det skal du bruge den passende skruetrækker til dørhåndtaget, fjern det fra døren, og lad døren stå åben.

clean doorknobs easily

Trin 2: Lav blandingen

Til dette trin, miks en skål varmt vand med noget opvaskemiddel. Tag en ren klud og opblød den i miksturen, brug denne til at rengøre dørhåndtaget, vær sikker på at fjerne synligt jord eller skidt.

clean doorknobs easily (1)

Trin 3: Rengør håndtaget

Når du har skrubbet dørhåndtaget godt og fjernet jorden og snavs fra overfladen, skal du rengøre dørhåndtaget i noget rent, lunkent vand for at fjerne den resterende snavs, jord og overskydende blanding.

clean doorknobs easily (2)

Trin 4: Brug WD-40 Multi Use Product

Brug dit WD-40 Multi Use Product til at smøre og beskytte dørhåndtaget, greb din WD-40 og sprøjt den indvendige mekanisme for at smøre mekanismen. Sprøjt også på dørhåndtaget for at beskytte ydersiden mod enhver korrosion og rust, der kan forekomme naturligt.

clean doorknobs easily (4)

Trin 5: Udskift håndtaget

Brug en skruetrækker til at skrue dørhåndtaget tilbage på plads på døren. Døren er derefter klar til brug igen og klar til, at enhver gæst ankommer uden advarsel!

clean doorknobs easily (3)

KONKLUSION

Sådan! Ved at følge denne enkle trin for trin har du nu et sæt smukke, rene, smørede og beskyttede dørhåndtag og ved, hvordan du nemt renser dørhåndtag Klar til enhver gæst!

 

Færdigt arbejde!

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company