tracking

Hvordan skifter du låsen på din postkasse?

Postkassen er et harmløst objekt som vi bruger hver dag! Om den sidder udenfor dit hus, foran din bygning eller i din opgang tæt ved døren, oplever den temperatur forskelle. Den overlever regn, sne, vind og til sidst bliver den slidt! Tit er den lavet af stål, og det oxiderer. Hvis det ikke er skallen der bliver slidt, er det låsen. Så i dag giver vi dig tips til hvordan du vedligeholder og skifter du låsen på din postkasse.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Svensknøgle

  • WD‑40® Mult-Use-Product er ideelt til at løsne små mekanismer

  • Eller WD‑40 Specialist® Penetrant som er godt til svære fastheder og størknet rust

  • En ny lås, tjek kompatibiliteten med din nuværende postkasse

TRIN 1

INSTALLATION OG OPDAGELSE AF MEKANISMEN

Gør dig klar til at skifte låsen på din postkasse! Først, afmonter døren på din postkasse. For at arbejde, kom ind i din garage, på et bord eller enhver anden stabil overflade.
Du vil se at mekanismen i låsen består af en gaffel som omkredser låsen for at den ikke bevæger sig. Den klipper rundt om låsen. Så vil du se en møtrik, som blokere mekanismen, og sætter den fast, som kaldes kammen. De fleste låse består af disse dele fordi de er standardiseret.
Før du skifter den gamle lås, skal vi skille den ad. Ofte sidder møtrikken fast og låsen sidder ikke godt fast fordi den er i dårlig stand.

TRIN 2

SKRUG MØTRIKKEN DER HOLDER MEKANISMEN I DØREN

Hvis møtrikken ikke skruer ud og viser tegn på rust, skal du ikke tvinge den, sprøjt i stedet WD-40 Multi-Use-Product, eller endnu bedre WD-40 Specialist Super Dripping agent, til solidt rust.
Hvis delen næsten er svejset, skal produktet have tid til at nå alle stederne for at løsne mekanismen. Lad det sidde et par minutter før du prøver igen. Hvis den ikke kommer af efter 3 eller 4 sprøjt af produktet, så prøv at putte en skruetrækker mellem låsens lås og møtrikken. Hvis det ikke virker, er sidste løsning at skære låsen med en sav!

TRIN 3

FJERN LÅSEN OG INSTALLER DEN NYE

Når møtrikken er fjernet, fjern kammen fra dens plads. Kammen repræsenterer dem flytbare lås som gør at mekanismen ikke kan fjernes fra nøglehullet. Så fjern gaflen der blokerer låsen på døren, så låsen kan fjernes fra sin plads.
Fjern til sidst låsen fra dens plads. Drag fordel af denne afmontering til at rense indersiden af din postkasse. Så skal du installere den nye lås og voila. For at installere din nye lås, skal du bare følge disse tips baglæns!

TRIN 4

BESKYT POSTKASSEN

Nu hvor du ved hvordan du skifter postkasse låsen, er det vigtigt at du vedligeholder den! Derfor giver vi dig nogle tips til at vedligeholde en lås og postkassen generelt.
Først, hvis rammen og skallen af din postkasse er stål, kan du sprøjte WD-40 Multi-Use-Product på den for at beskytte den mod korrosion. Sammen med en mikrofiber klud, du skal bare skrubbe for at give den et ungdommeligt look!

TRIN 5

VEDLIGEHOLDELSE AF POSTKASSELÅSEN

Så anbefaler vi dig at sprøjte WD-40 Specialist Låsesmørelse ind i låse mekanismen. Produktet penetrerer ved kapillar kraft ind i alle de små mekanismer i låsen uden at ødelægge dem og sikre derved en præventiv operation af bevægelige dele og beskytter vedvarende mod rust.

KONKLUSION

Din postkasse vil takke dig for denne hurtige og nemme lås vedligeholdelse!
Du kan dele dine egne postkasse vedligeholdelse tips på vores Facebook side @OriginalWD40.DK eller på vores Instagram side @OriginalWD40Denmark.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark