tracking

Sådan fjerner du ridser fra maling på dit køretøj

Ridser fra bilmaling skyldes normalt mange forskellige ting. Dårlig parkering, hærværk, bilulykker og så mange andre uheld kan forårsage en ridse eller to på et ellers fremragende malerarbejde. Selvom disse ridser muligvis kan ødelægge det samlede udseende på dit køretøj, behøver du ikke dyre professionelle touch-ups eller et kursus om, hvordan du fjerner ridser fra maling. Alt hvad du behøver er følgende tips, som kan gøre dit malerarbejde så godt som nyt! 

 

Husk altid at lave en test, før du prøver at fjerne ridserne selv

Ting du har brug for

  • Microfiber klud

  • Håndklæde

  • Slange

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1: Vurder skaden

Først skal du køre fingerneglen over ridsen for at se, om det er en dyb ridse. Hvis din negl ikke sidder fast på ridsen, er skaden kun på overfladen. Hvis disse ridser er dybe, har du brug for professionelle produkter til, at fjerne ridserne med (nævnt nedenfor).

add a little bit of body text (13)

Trin 2: Sørg for, at bilen er ren

Inden du kan påføre WD-40, skal du sørge for, at overfladen på din bil er ren. Det skal du gøre fordi, gnidningen mellem skidt og snavs ved det berørte område ganske enkelt vil gøre tingene værre. Det er med andre ord en god ide at give din bil en vask, hvis du skal fikse din bil selv.

add a little bit of body text (14)

Trin 3: Ansøge

Når din bil er rengjort, skal du påføre WD-40 på et mikrofiberhåndklæde, tørre over overfladen for at give en ren finish samt beskytte metallet mod korrosion.

add a little bit of body text (15)

Trin 4: Distribuer produktet

Skub din mikrofiberklud ned på overfladen af din bil og begynd at bevæg kluden over overfladen ved hjælp af cirkulære bevægelser. Det skal du fortsætte med, indtil WD-40 er fordelt godt nok på overfladen og herefter skylle de overskydende rester af.

add a little bit of body text (16)

Trin 5: Gentage

Gentag processen endnu en gang, og sprøjt derefter din bil med en slange og tør af med et tørt mikrofiber håndklæde. Du vil blive overrasket når du ser, at der ikke er flere ridser på overfladen af din bil!

add a little bit of body text (17)

KONKLUSION

Denne enkle guide har vist dig, hvordan du fjerner ridser fra karrosseriet, og hvordan du beskytter dette mod yderligere skader og korrosion.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company