tracking

Hvordan du renser din auto fælge

Biler, motorcykler, firhjulede motorcykler, … vores køretøjer kræver regelmæssig vedligeholdelse på grund af deres høje eksponering for eksterne forhold. Dette gælder i endnu større omfang på fælgene på vores køretøjer, som ved den mindste vandpyt vil blive snavset. Så vi vil give dig nogle tips i denne artikel om, Hvordan du renser din auto fælge på en enkel og effektiv måde. Forklaringer…

Ting du har brug for

  • En klud eller pap til at beskytte bremseskiverne

  • En børste

  • En mirkofiber klud

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1: BESTEM MATERIALET PÅ DINE FÆLGE

Der er tre typer af fælge på markedet: stål fælge, aluminium fælge og alufælge. Stålfælg er de mest almindelige, til stede på de fleste indgangsniveau biler. De har den fordel, at de er stærke og billige. Men, de har tendens til at oxidere let og er tungere end andre modeller. Afhængigt af det produkt, du bruger til at rense dine fælge, skal du sørge for, at det er kompatibelt med materialet i dine fælge for ikke at beskadige dem. I denne Tutorial, vi vil råde dig til at bruge WD-40 Multi Use Product, kompatibel med de tre materialer, der er nævnt ovenfor.

Hvordan du renser din auto fælge001

Trin 2: BESKYT BREMSESKIVER

BESKYT BREMSESKIVER
Før du rengør dine fælge, anbefaler vi, at du beskytter dine bremseskiver, så produktet kun gælder for fælgene. Faktisk WD-40 Multi Use Product er et fedtrigt og smøremiddel produkt, det kan reducere effektiviteten af dine bremser og dermed forlænge dine bremselængder. Hvis du uforvarende sprøjter WD-40 Multi Use Product på dine skiver og/eller puder, anbefaler vi, at du bruger en bremserenser som f.eks..

Hvordan du renser din auto fælge 002

Trin 3: SPRAY THE WD-40 MULTI USE PRODUCT PÅ FÆLGEN

Først skal du medbringe en klud, WD-40 Multi Use Product og sidde i din garage eller udendørs. Ryst produktet godt og spray generøst på fælgen. Du kan bruge det hævede rørprodukt til en mere præcis anvendelse. Lad produktet være tændt et øjeblik. Det vil passe under fedt og olierester til at frigøre dem lettere.

Hvordan du renser din auto fælge 003

Trin 4: GNID MED EN BØRSTE

Ved hjælp af en speciel bil vedligeholdelse børste (som ikke vil ridse fælgen) kommer og rense fælgene. Insistere i hjørnerne, inde i fælgen. Også tænk på bolte. Brug om nødvendigt en tandbørste til områder, der er for små til at være tilgængelige med en stor børste.

Hvordan du renser din auto fælge 004

Trin 5: TØR FÆLGEN

Endelig afslutte rengøring af fælgene ved at tørre det overskydende produkt af med en ren, tør klud. Kluden vil fjerne de sidste rester af fedt, olie og andet snavs og vil bringe en dejlig finish til dine fælge.
For at opnå det bedste resultat skal du gentage operationen så mang e gange, det er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat. For meget beskidte fælge, vil du helt sikkert nødt til at anvende 2 til 3 gange produktet.

Hvordan du renser din auto fælge 005

KONKLUSION

For ikke at spilde for meget tid på rengøring af fælge, anbefaler vi dig at rengøre dem mindst en gang om måneden, samtidig med at du rengør din bil helt. På denne måde vil du have mindre problemer med at rense dem, og det vil være hurtigere.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company