tracking

Sådan undgår du at din bil ruster

Sådan undgår du at din bil ruster. Uanset om din bil er gammel eller helt ny, er den sårbar over for rust. Ikke alene er en rust spot uskøn og grim, men det er også ekstremt farligt. Dette skyldes, at rust henfalder bilens metalliske ydre. Som metal svækker, det mister sin styrke, og som fører til en kollision. Det er derfor, du sandsynligvis ønsker at vide alt om bil rust forebyggelse.

Hvis du er på udkig efter nemme måder at rustfri din bil, skal du følge alle de trin, som er nævnt i denne vejledning, og du er god til at gå!

 

WD-40 kan nu købes online her!

 

 

Ting du har brug for

Trin 1: du skal vaske din bil korrekt 

Vask din bil lyder grundlæggende, gør det ikke? Nå, medmindre du går gennem det primære trin, vil du ikke være i stand til at rustfri din bil. Fjernelse af snavs er et vigtigt skridt for rust forebyggelse. Dette skyldes, at snavs ophobning skader bilens beskyttende lag og chips væk maling. I realiteten finder rust let sin vej på bilens metalliske ydre og ødelægger den.

Så når du rust beskytter din bil, skal du sørge for at vaske det grundigt. Du skal også vaske hjulene for at fjerne snavs eller fuge.

Sådan undgår du at din bil ruster

Trin 2: Undersøg din bils maling til forebyggelse af bilrust

Er det beskyttende lag Chipping væk? Eller er malingen iført? Du vil finde svar på disse spørgsmål ved at inspicere bilens maling. Maling dækker bilens metalliske struktur og beskytter den mod rust.  Hvis malingen begynder at flake off, din bil bliver følsom over for fugt eller vand korrosion. Dette baner en vej for rust.

For at sikre din bil er rustproof, huske på, at malingen skal være i en ordentlig tilstand. Hvis malingen synes at være skrabet af, har din bils udvendige malet.

Sådan undgår du at din bil ruster

Trin 3: hold ekstra forsigtig i vintre 

I vintrene er bilrust forebyggelse enormt vigtigt. Du bliver nødt til at holde din bil dækket  for at forhindre rusting. Bortset fra det, er du nødt til at vaske det ofte, især når du kommer tilbage fra et drev. Dette skyldes, at salt på vejene kan alvorligt påvirke din bil og føre til rust.

Sådan undgår du at din bil ruster

Trin 4: Brug voks til at sikre forebyggelse af bilrust

Malingen på din bil er dækket af et lag af klar belægning for beskyttelse. Ved at voksbehandling din bil, sikrer du, at denne klare frakke forbliver velholdt. Som et resultat, malingen ikke flake off og bilen forbliver rust beskyttet. 

Ideelt set bør du voks din bil to gange om året, men du kan gøre det flere gange så godt. 

Sådan undgår du at din bil ruster

Trin 5: spray nogle WD-40

WD-40 er en multisortiment af produkter, der er designet udelukkende til vedligeholdelse af dine køretøjer. WD-40 er stærk og kompetent og fjerner fedt og snavs fra din bil, og løsner Rusted og beskytter metallet mod rust og korrosion.

Følg disse trin og rustfri din bil!

spray nogle WD-40

KONKLUSION

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen.

 

 

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company