tracking

Sådan løsner du rustne dele på en plæneklipper

Har du ledt efter ‘Sådan løsner du rustne dele på plæneklipperen’ online for nylig? Du er kommet til det rette sted. Alt du behøver for at mestre er følgende 6 trin, du bør se en forskel.

Ting du har brug for

  • Slibemaskine

  • Arbejdshandsker

  • Stålbørste

  • Sandpapir

  • Rengørings klud

  • WD-40 Multi Use Product

  • WD-40 Specialist Degreaser

Trin 1: Undersøg din plæneklipper

Hvis du ønsker at inspicere omfanget af rust på din plæneklipper, kan du begynde med at bruge en slibemaskine til at fjerne alle de eksisterende rust. En slibemaskine kan fjerne toplag af rust meget let og samtidig minimere skaderne på overfladen af metallet.

image kryuchka yaroslav, adobe stock

Trin 2: Fjern rusttoplaken

Når det øverste lag af rust er blevet fjernet, er du nødt til virkelig at grave i rust. Tag nogle handsker på og brug en stålbørste til at banke så meget rust til side som muligt. Hvis du ser nogen rust huller, kan du gå videre og krat inde i hullerne så godt. Du er nødt til at fortsætte skrubbe indtil du tror, du har fjernet så meget rust som muligt.

how to overhaul a petrol lawnmower 6

Trin 3: Sand de resterende rustne dele

Dernæst bliver du nødt til at piske ud din sandpapir og begynde at slibe områder af rust. Vi anbefaler brugen af medium-grus sandpapir, da det nemt løsner rustne dele på plæneklippere. Så gå videre og sand væk, indtil der ikke er rust tilbage på plæneklipperen. Når du tror, du har gjort nok skade på den rustne overflade, tørre ned overfladen ved hjælp af en klud.

how to overhaul a petrol lawnmower 4

Trin 4: Rengør plæneklipperen

Når metaloverfladen er blevet tørret ren, skal du begynde at sprøjte plæneklipperens dæk med WD-40 Specialist Degreaser. Når du har gjort det, lad væsken suge ind i overfladen i den anbefalede periode, som anbefalet af produktet. Så snart denne periode er gået, tørre væk den reducerede overflade ved hjælp af klud, der er blevet fugtet, og lad det tørre.

Sådan løsner du rustne dele

Trin 5: Brug noget WD-40 Multi-Use Product

Her bliver du nødt til at få dine hænder på nogle WD-40 Multi Use Product. Nå, WD-40 Multi Use Product hjælper med rustne områder, og derfor bør du helt sikkert give det en chance for at tillade produktet at løsne rustne dele på plæneklipperen.

image mariusz blach, adobe stock

Trin 6: Beskyt din plæneklipper

Brug nu WD-40 Multi Use Product på din plæneklippers rustpåvirkede overflade overflade, og lad det hærde i den anbefalede periode. Når tiden er gået, kan du tørre overfladen ren ved hjælp af en tør klud og se rust magisk komme ud nemt!

Sådan løsner du rustne dele

KONKLUSION

Dine plæneklipperes rustne dele er nu blevet helbredt, og de er også blevet beskyttet med korrosionsbeskyttelse. Du ved nu også, hvordan du beskytter din plæneklipper mod omfattende rustkorrosion i fremtiden. Prøv det nu og del med os.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company