tracking

Hvordan du affedt en cykelkæde af

Begynder din cykelkæde at sidde fast eller er din cykels ydelse begyndt at blive dårligere? Du skal muligvis affedte din cykelkæde! Denne simple guide vil hjælpe dig med at affedt en cykelkæde på ingen tid! Det lader dig nyde din cykel.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Cykelholder

  • Klud

  • Ren klud/håndklæde

  • Lille børste/tandbørste

  • Rent vand, fra en slange hvis det er muligt

  • WD‑40® Bike Degreaser

TRIN 1

Sæt cyklen op

Først bør du sætte cyklen på en cykelholder, det vil give dig nem adgang til hele cyklen og lade dig arbejde med cyklen nemt og sikkert. Sikrer dig at baghjulet kan dreje frit rundt og placer en klud under kæden for at suge overskydende væske.

TRIN 2

Applikker Affedter

Du kan nu applikere WD-40 Bike Degreaser til kæden, sikrer dig at du sprøjter WD-40 Bike Degreaser på kæden hvor den rør ved gearene mens du roterer kæden imod urets retning. Det vil sikre at nok WD-40 Bike Degreaser applikeres til at fjerne opbygning af skidt og møg på kæden.

TRIN 3

Fjern kraftig skidt

Hvis du har meget skidt eller møg der stadig sidder fast, skal du muligvis bruge en lille børste eller tandbørste, det vil fjerne det resterende skidt og rengøre kæden.

TRIN 4

Rengør cyklen

For at gøre det færdig, så rengør kæden og cyklen med rent vand, helst fra en haveslange. Det bør fjerne alt overskydende produkt og skidt. Tør kæden med en ren klud eller et rent håndklæde.

KONKLUSION

Ved ofte at rengøre og affedte din kæde kan hjælpe dig med at reducere slitagen på cyklens kæde, det lader dig nyde din cykel og dine ture.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark