tracking

Hvordan man rengøre en cykelkæde med WD‑40®

Ønsker du at vide, hvordan man rengøre en cykelkæde? Hvis svaret er ja, har du sandsynligvis brug for noget WD-40. At få din cykel gjort rent vil føles super hurtigt og nemt. Sådan hjælper WD-40s cykel-produkter dig i de forskellige faser af rengørings- og vedligeholdelsesarbejdet af din cykelkæde:

TING DU HAR BRUG FOR

  • Skrubbebørste

  • En spand med rent vand

  • En svamp

  • Et Mikrofiberhåndklæde

  • WD‑40® Bike Degreaser

TRIN 1

Affedtning af cykelkæden

Den første ting, du skal gøre for at rengøre din cykelkæde, er at affedte den, så den er fri for snavs og fedt. Der er en række metoder, som du kan gøre brug af, til dette formål. Det mest åbenlyse er at bruge noget knofedt og skrubbe alt snavsen af cykelkæden vha en børste og en spand sæbevand. Du kan dog også beskadige din cykel ved at skrubbe fedtet og snavset af, så denne metode har sine ulemper.

Det er her WD-40s cykelkæde renser kommer ind i billedet. WD-40 Bike Degreaser, har alt, hvad du har brug for, for at imødekomme affedtnings behovene på din cykel. Du vil hurtig blive klar over, at denne kæde renser ikke kun vil gøre din cykelkæde ren, men også, at det vil gå hurtigere og føles enklere. Alt hvad du skal gøre er at skylle cykelkæden for at fjerne mudder og tykt snavs. Spray WD-40 Bike Degreaser på overfladen af din cykelkæde, og giv den noget tid at arbejde i. WD-40 Bike Degreaser kan forøvrigt også bruges til rengøring og affedtning af andre bevægelige dele.

TRIN 2

Skrubning

Når du har ladet WD-40 Bike Degreaser sidde i et stykke tid, skal du have fat i en børste. Nu er det tid til at skrubbe alt skidt og møg, samt fedt af din cykelkæde. WD-40 affedtningsmidlet sørger for, at jobbet er gjort på ingen tid. Produktet løsner snavs, så klisteret let kommer af.

Dertil kommer, at hvis du bruger WD-40 Bike Degreaser inden du går i gang med, at skrubbe, sikre du også, at din cykelkæde ikke bliver beskadiget under processen. WD-40 Bike-degreaser sørger for, at løsne det akkumulerede snavs og klister, så det let kommer af og reducerer behovet for at du skal stå og skrubbe dagen lang. Desuden kan du også beskadige din cykelkæde, hvis du skrubber for hårdt.

TRIN 3

Vask

Når din cykelkæde er blevet skrubbet ren, anbefales det, at du vasker den med en svamp og en spand med rent vand. Hvorfor er det vigtigt at skylle cykelkæden? Det er det, fordi du muligvis ikke har fået skrubbet alt af. Der er stadig en chance for, at noget af snavset og fedtet er tilstede på din cykelkæde. Når du vasker cykelkæden med vand, fjerner du også resterende snavs.

En anden årsag til, hvorfor det er vigtigt at vaske din cykelkæde er også, at affedtningsmidlet fjernes helt, inden smøremidlet påføres. Vask cykelkæden, og lad den derefter stå under solen for at tørre. På den måde sikre du dig, at din cykelkæde er i perfekt stand og klar til, at smøremidlet kan påføres.

TRIN 4

Smøring

Når din cykelkæde er rengjort, skal du også smøre den. Der er en række produkter, der kan bruges til dette formål, herunder fedt, smøremidler og cykelolie.

Uanset hvilket smørebehov din cykelkæde har, kan du være sikker på, at du finder det rigtige smøremiddel med WD-40. Fra WD-40 Dry Lube til WD-40 Wet Lube til WD-40 All Conditions Lube. WD-40 har dækket sig ind på alle punkter, når det kommer til smøring af din cykelkæde.

Når du tager alt ting i betragtning, må du indrømme, at alle produkterne i WD-40 Bike serien ikke kun har gjort jobbet med at rengøre din cykelkæde lettere, men også hurtigere og enklere..

KONKLUSION

Når du har rengjort og smurt din cykelkæde, er du nu klar til at nyde og køre rundt på din cykel igen! Rengøring og vedligeholdelse af din cykelkæde kan hjælpe med at forlænge din kædes levetid, men også din cykels levetid, hvilket igen sparer dig for penge og du undgår dermed også besværet ved, at skulle ud og købe nye dele. nu ved du det hvordan man rengøre en cykelkæde.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark