tracking

Hvordan du affedter cykelgear

Efter at have kørt på din cykel i noget tid, kan det godt være at dine gear begynder at sidde fast eller blive sværere at skifte. Dette kan ske over en længere periode når jord og snavs begynder at sætte sig fast på kæden og gearet. Du har brug for at vide hvordan man renser gearene, hvad du skal bruge og hvordan du affedter cykelgear. Denne guide vil hjælpe dig med at rense dine gear så de bliver så gode som nye.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Forbered din cykel

Før du begynder med at rense dine gear er det vigtigt at sætte din cykel på en holder. Det gør at du meget nemmere kan arbejde på din cykel. Det er vigtigt at baghjulet kan bevæge sig frit

TRIN 2

Brug produktet

Når cyklen er sat på plads så spray produktet på gearet. Vær sikker på at du har sprayet på alle gearerne. Rotér baghjulet langsomt med uret mens du sprayer produktet på gearerne. Dette gør at flere gear bliver bliver ramt af sprayen. Vent i 5 minutter så produktet får tid til at penetrere snavset. Du måske har behov for at børste store jordstykker væk fra gearene.

TRIN 3

Skyl

Efter produktet har siddet på gearene i et stykke tid, så rens dem med rent vand fra en haveslange. Det vil rense det resterende skidt og møg samt resten af produktet på gearene.

TRIN 4

Tør

Når du har renset gearene godt, så tør det af med et håndklæde eller ren klud. Det vil lade gearene være klar til smørelse

KONKLUSION

Efter at have fuldt denne simple guide, vil du nu vide hvordan du affedter cykelgear, som lader dig cykle mere! Vedligehold af din cykel kan hjælpe dig med at spare penge og tid samt holde din cykel i god stand og forlænge dens liv og forbedre dens ydelse.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

Hvordan du bruger WD‑40 Bike Dry Lube på en kæde

Se detaljer

Hvordan du gør en cykel ren med WD‑40 Bike Cleaner

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark