tracking

Hvordan du bruger WD‑40® Bike Dry Lube på en kæde

Tørre og støvede forhold kan være hårde på din cykel og dens kæde, men vi har svaret! Du skal vide hvordan du bruger WD-40 Bike Dry Lube, det er perfekt til at beskytte og smøre din cykel under tørre forhold.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Sæt cykel op

Før du starter skal du placere cyklen på en cykelholder så at baghjulet kan dreje frit rundt, det vil gøre det nemmere at smøre kæden. Placer en klud under kæden for at fange overskydende væsker.

TRIN 2

Applikker produktet

For at applikkere produktet, skal du placere applikatoren 5 cm fra tandhjulet. Appliker direkte på indersiden af kæden mens du drejer baghjulet mod urets retning. Sikrer dig at du applikerer produktet på hele kæden.

TRIN 3

Lad produktet trænge ind

Lad produktet sidde og trænge ind i kæden i et par minutter, det vil lade hele kæden blive godt smurt.

KONKLUSION

Nu ved du hvordan du bruger WD-40 Bike Dry Lube, dig og din cykel er klar til tørre forhold såsom tørre og støvede stier og veje! Så du kan nyde din tur! WD-40 Bike Dry Lube er specifikt designet og formuleret til brug i tørre og støvede forhold og på tørre og støvede veje. At vide, hvordan man bruger WD-40 Bike Dry Lube, hjælper med at holde køretrækket i perfekt stand til de lange kørsler og hjælper også med at forlænge kæden og andre komponanters levetid.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark